Mandagsboka 17. november 2014

Det er mandag og starten på ei ny uke. Pucken sklir over isen og det nærmer seg ekstraordinær generalforsamling i Vålerenga Fotball og Vålerenga Fotball Elite. Også skal vi finne plass i hjertene våre. Det er mye moro på gang, med andre ord. Hockey-moro! Det kan se ut til at Vålerenga har rista av seg Champions Hockey … Fortsett å lese «Mandagsboka 17. november 2014»

Det er mandag og starten på ei ny uke. Pucken sklir over isen og det nærmer seg ekstraordinær generalforsamling i Vålerenga Fotball og Vålerenga Fotball Elite. Også skal vi finne plass i hjertene våre. Det er mye moro på gang, med andre ord.

Hockey-moro!

Det kan se ut til at Vålerenga har rista av seg Champions Hockey League-slitasjen, og nå går det bare en vei: Oppover. Iskrigerne slo bønda fra Storhamar 3-2. Sånt varmer. Sånt varmer noe jævlig, faktisk.

Neste kamp er mot Lørenskog i Lørenskog. Eller ved, eller på, eller att. Matchen går torsdag 20. november i Lørenskog ishall og starter 18:30. Dit kan du jo dra. Det ville vi gjort, i alle fall.

Vålerenga i vårt <3

Dagbladet kjører sin sedvanlige «Klubben i ditt hjerte»-kampanje, og kjører i dag en sak der Holmlia har fått flere stemmer (eller hjerter) enn hva Vålerenga har fått. Det kan vi selvfølgelig ikke godta, og oppfordrer alle å gi sitt hjert…stemme til Vålerenga.

Så trykk her – og stem på Vålerenga av hjertets lyst. Alle (så lenge de hører til i Vålerenga-familien) skal få!

Info-møte og ekstraordinær generalforsamling

Torsdag 27. november (det er neste uke) så skjer det mye på kveldstid i kantina på Vallhall. Det er ikke klubbens julebord, men informasjonsmøte og to ekstraordinære generalforsamlinger. Tidsskjemaet er stramt og ser sånn ut:

18:00 – 18:45: Åpent informasjonsmøte om ståa i klubben, samt framdrift i stadionsaken.

19:00: Ekstraordinær generalforsamling for Vålerenga Fotball

20:00: Ekstraordinær generalforsamling for Vålerenga Fotball Elite

Det er samarbeidsavtalen det skal generalforsamles til. Mer info, samt sakspapirer, finner du på hjemmesidene til Vålerenga Fotball.

Vålerenga i dag

Vi studerer sakspapirer og ser på Iskrigerne (TV 2 Zebra, 21:00). Også ljuger vi litt rundt bardiskene på Bohemen eller Vertshuset.

Legg igjen en kommentar