Dagboka fredag 14. november 2014

Det begynner å demre for oss at det er lang tid til neste fotballkamp. Heldigvis betyr det også at vi har lang tid på å forbedre laget. Fair Play Dagboka har tidligere vært innom at Vålerenga var nærme å kunne kvalifisere seg til Europa gjennom Fair Play-tabellen. Vi skjelte også ut noen i svingen, kalte … Fortsett å lese «Dagboka fredag 14. november 2014»

Det begynner å demre for oss at det er lang tid til neste fotballkamp. Heldigvis betyr det også at vi har lang tid på å forbedre laget.

Fair Play
Dagboka har tidligere vært innom at Vålerenga var nærme å kunne kvalifisere seg til Europa gjennom Fair Play-tabellen. Vi skjelte også ut noen i svingen, kalte dem for idioter og mer til.

Når er dommen her. Vålerenga havnet på 5. plass på Fair Play-tabellen. Før oss er Molde, Odds, Rosenborg og Viking. De tre første har kvalifisert seg til Europa gjennom serien, mens Viking nå er Norges kandidat til Fair Play plassen.

Til slutt endte Viking på 8,03 poeng og Vålerenga på 7,988. Med andre ord var vi 0,042 bak Viking.

Vi skal ikke påstå at vi er helt sikre på hvordan poengene regnes ut og hva vi har fått poeng for eller trekk for nå i høst, men hadde vi gått forbi Viking hvis vi ikke hadde smelt av kinaputtene på de to siste hjemmekampene? Eller hva hvis vi ikke hadde veltet reklamemonitorene på Åråsen og stormet banen? Eller hva hvis Sivert og Niklas ikke hadde fått så mange gule kort? Kunne vi klart det da?

Vi gidder ikke dvele for mye ved dette, men handlinger får konsekvenser. Sånn er det bare.

Infomøte og Generalforsamling
7. november er det bare å sette av kvelden for å være på Valle.

Klokken 18.00 er det infomøte i kantina i Vallhall. Her tror vi alle er velkommen og på agendaen står følgende punkter:

  • Status etter omstruktureringen den 1. september
  • Status økonomi
  • Status i stadionsaken

Deretter følger følger ekstraordinært årsmøte for Vålerenga Fotball klokken 19.00 og Vålerenga Fotball Elite klokka 20.00. På agendaen for begge to står samarbeidsavtalen mellom bredde og elite som skal vedtas. Elite skal også vedta avtalen med aksjeselskapet (les: Trøim).

Ønsker du å lese deg opp på avtalene før møtet så finner du de på vif-fotball.no.

Julegave fra Jarle Teigøy!
De siste 40 eksemplarene av Vålerenga-leksikonet selges eksklusivt til VPN-lesere for gi bort-pris, kr 50,- i Sjappa (ordinær pris kr 200,-). Husk å nevne at tilbudet er sett på VPN til butikkpersonalet for å få rabatten.
Tilbudet gjelder til 1. desember eller til siste bok er solgt, så vær rask! Dagens dagbokist kan anbefale den på det varmeste, har hatt mye glede av den siden utgivelsen!

Klubben i mitt hjerte!
Har du ikke stemt, så gjør du det nå. Vi har gort det enkelt for deg, du bare velger å klikke på linkene under her om du skal stemme på Vålerenga Fotball eller Vålerenga Fotball Elite

Jeg elsker Vålerenga Fotball

Jeg elsker Vålerenga Fotball Elite

Iskrigerne
Hockeygutta var på Kongsvinger i går (æsj) og kom hjem med en fin 4-1 (1-0, 2-1, 1-0) seier. Et sammendrag av kampen finner du her.

Denne dagbokskribenten brukte kvelden i går til å se de tre første episodene av Iskrigerne på TV2 Zebra. Så langt triller vi terningkast 6 og anbefaler alle å se serien. I hockeylaget har vi mange ekte Vålerenga-gutter og det gjør oss stolte.

Sliter du med at dama ikke vil se serien så kan du bare sette på og hun vil kjapt nyte serien minst like mye som deg. Her er det mye nakenhet og muskler.

Vi tar med denne videoen som viser hvor viktig rollen som reservekeeper er (haha):

Vålerenga i dag
Sesongen er akkurat over, men snart er vi i gang med planlegginga av 2015. Så forbered bankkontoen på kjøp av sesongkort, og hvis du har mulighet, tenk gjennom hvem i familien du kan kjøpe et sesongkort for. Bedre julegave finner du ikke.

En kommentar til «Dagboka fredag 14. november 2014»

Legg igjen en kommentar