Dagboka torsdag 6. november 2014

Først starter vi med å beklage for en sen dagbok og deretter har vi et par innstillinger til dere som lesere. Årets spiller Vær med og avgjør hvem som er årets spiller i Vålerenga. Avstemninga er åpen frem til lørdag klokka 00.01. Så langt har nesten 1200 stykker avgitt sin stemme, så gjør det du … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 6. november 2014»

Først starter vi med å beklage for en sen dagbok og deretter har vi et par innstillinger til dere som lesere.

Årets spiller
Vær med og avgjør hvem som er årets spiller i Vålerenga. Avstemninga er åpen frem til lørdag klokka 00.01.
Så langt har nesten 1200 stykker avgitt sin stemme, så gjør det du også.

Du kan kun stemme 1 gang.

[poll id=»9″]

Kjartansson
Ikke bare kan gutten score mål, men han kan også synge.

My Sacriface er en låt av Creed. Nå om dagen blir den fremført av ingen andre enn Vidar Örn Kjartansson. For oss som ikke har noe forhold til Creed kommer Ørnen godt fra det, og vi liker at det er ei passe tung og seig låt sagagutten har valgt, den står i fin kontrast til det lekne og lette frasparket vi er vant til å se på gressmatta.

Akkurat nå ligger låta inne på topplista iTunes og Google play. Nå er det vår jobb å få låta høyere opp ved å kjøpe den for 12 spenn hos Google play eller iTunes. Detta er 12 spenn som går rett til Det er vi som er Vål´enga og som gjør at Trøim dobler penga.

Ellers kan du la Kjartansson gå på loop på Spotify og Wimp.

dittOslo
Vi vurderte å rappe hele greia, men artikkelen er såpass god at vi like greit bare linker til artikkelen og anbefaler alle å klikke seg inn her: Disse spillerne MÅ overbevise Rekdal

dittOslo er blitt veldig bra på Vålerenga nyheter. Fortsett sånn!

Av det vi merker oss i artikkelen så er det at Simon Larsen og Ghayas Zahid skal være tilbud nye kontrakter, mens Lars Hirscfeld sitter så hardt han kan på sin millionkontrakt. Kan Berre bli ny assistenttrener eller tar han et år til? Og må Muri legge opp etter hodeskaden han fikk mot Sarpsborg tidligere i år? Vi har noen spørsmål, men svarene, det er det kun Kjetil Rekdal som har.

Før Start-kampen
Vi begynner så smått å varme opp til serieavslutningen mot Start i helga. Kampen spilles for de som ikke vet det på søndag klokken 18.00.

For å komme i skikkelig godstemning så har vi fått statistikkguru Jarle Teigøy til å ta et tilbakeblikk for oss i saken med navn Tilbakeblikket: Vålerenga – Start. Les den!

Legg igjen en kommentar