Dagboka onsdag 22. oktober 2014

Dagen derpå har kommet for å bli. Nå også på onsdag. Hockey Å vinne skuddstatistikken og tape 3-5, det er Vålerenga det. Mere har vi ikke å si om den saken, men selvplagere kan nyte tragedien på Jordal i går kveld på vif-hockey.no eller more seg med Klanens overblikk over havariet på klanen.no Forum, farvel … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 22. oktober 2014»

Dagen derpå har kommet for å bli. Nå også på onsdag.

Hockey
Å vinne skuddstatistikken og tape 3-5, det er Vålerenga det. Mere har vi ikke å si om den saken, men selvplagere kan nyte tragedien på Jordal i går kveld på vif-hockey.no eller more seg med Klanens overblikk over havariet på klanen.no

Forum, farvel !
Jepp. Forumene skrus av i romjula og forumnissene blir hjemløse etter nyttår. Hvorfor? Det får du vite i morra.

Ellers
Arsène Wenger har bursdag og det er den internasjonale dagen for oppmerksomhet rundt stamming. Dette har absolutt ikke en dritt med Vålerenga å gjøre, men det hjelper når Dagboksidene skal fylles. Men nå får det være nok.

Legg igjen en kommentar