Dagboka tirsdag 21.oktober 2014

Idag skal vi igjen sloss på isen, vi skal løfte glasset for en pensjonert spiller også skal vi tenke litt positivt. Hockey på Jordal i kveld Et Vålerenga på videre desperat jakt etter trepoengere møter Sparta i kveld på Jordal. Pucken droppes klokken 19.00, så da regner vi med at du har fått kjøpt både … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 21.oktober 2014»

Idag skal vi igjen sloss på isen, vi skal løfte glasset for en pensjonert spiller også skal vi tenke litt positivt.

Hockey på Jordal i kveld
Et Vålerenga på videre desperat jakt etter trepoengere møter Sparta i kveld på Jordal. Pucken droppes klokken 19.00, så da regner vi med at du har fått kjøpt både pølse, Cola, kaffe og popcorn i god tid før det. Gutta trenger all den støtte de kan få så det er som før: «Syng høyt, syng Vålerenga!» At vi sliter nedi sumpa er ikke naturlig for oss, men dessverre har sesongen starta jævlig trått. Vi har ikke spelt hockey slik vi skal være bekjent av, men vi fikk nytt håp mot Frisk Asker, vi øyner lyset i tunnelen og vi er sikre på at det bare kan gå oppover. Nedover er ikke et alternativ. For Shampos menn er det beinhard innsats som gjelder, og presisjonen må opp betydelige hakk. Feilpasninger og samspill må sitte mye bedre enn det har gjort til nå, og for den som har lyst til å høre hva Bonsa sier før matchen er det bare å klikke rett under her:

En fotballpensjonist takker av
Damenes kaptein Hanne Mellingsæter takker av og blir fotballpensjonist (i hvert fall pensjonert som speller i Vålerenga-drakt). Etter en flott karriere sier hun at «-Det er en tid for alt». Joda Hanne, det er det, men se på Sola….hun klarer jo ikke å holde seg borte fra banen…vi satser på at Mellingsæter drar på seg Vålerengautstyr igjen, enten som spiller eller i støtteapparatet og tar noen år til.


Video fra VIF TV

Optimistens øyeblikk
Det hagler med kommentarer i all verdens sosiale medier før og etter hver eneste kamp A-lagsgutta speller. Om alt fra elendige backer til et komplett udugelig lag, det skytes fra hofta og slenges dritt fra mange. Men, vi tror at det er få ekte Vålerenga-supportere som driver med den slags. Se på hva situasjonen er og har vært rundt laget de siste sesongene. Elendig økonomi, total opprydding i spillerstall, lønninger og støtteapparat og ikke minst så har vi prosesser gående som kunne sugd motivasjonen ut av hver eneste sjel. Vi mener at med de forutsetningene som A-laget har per i dag, så presterer vi ikke middelmådig. Det er en ung tropp, det er et lag som ikke får 100 millioner i tilførsel av en rik fisker for å støvsuge markedet for talenter, og det er ikke en klubb med ro rundt seg til å kunne jobbe langsiktig nok. Vi leverer det vi klarer i år, og det er slett ikke så galt. Det eneste vi forlanger nå, er at vi skal være over LSK på tabellen når serien er slutt. Så kan vi løfte blikket mot 2015, for den sesongen blir nok sannsynligvis rimelig bra!

Vålerenga i kveld:
Jordal, ishockey, klokka 19.00….du er der!

Legg igjen en kommentar