Dagboka mandag 13. oktober 2014

Landslagspause er ikke pause fra landslag, men pause fra ordinær Tippeliga. Heldigvis var det mye annet potensiell Vålerenga-moro denne helgen – alt fra hockey til damefotball. Og i kveld er det jaggu meg 2. divisjons-ball også. Innholdet i denne dagboka vil sjokkere deg! Nå skal vi være helt ærlige med deg. Vi tror ikke innholdet … Fortsett å lese «Dagboka mandag 13. oktober 2014»

Landslagspause er ikke pause fra landslag, men pause fra ordinær Tippeliga. Heldigvis var det mye annet potensiell Vålerenga-moro denne helgen – alt fra hockey til damefotball. Og i kveld er det jaggu meg 2. divisjons-ball også. Innholdet i denne dagboka vil sjokkere deg!

Nå skal vi være helt ærlige med deg. Vi tror ikke innholdet kommer til å sjokkere deg i det hele tatt, men forhåpentligvis blir du oppdatert på noen Vålerenga-relaterte hendelser fra helgen som var.

Tilskuerrekord i LSK-hallen
Lørdagen startet med et besøk i LSK-hallen. Der stod møtet mellom LSK Kvinner og Vålerenga. Særlig bra gikk det dessverre ikke. Etter 90 minutter stod det 2-1 til LSK. Vålerengas mål ble scoret av Camilla Christensen. Selv om det blei tap så blei det i alle fall tilskuerrekord. Hele 1582 kjøpte billett til denne kampen. Vi regner med at dette er faktisk tall i hallen og ikke dette tåpelige «antall solgte billetter» som Tippeligaen driver med.

Hockeytap i Hamar
Lørdagen stod ikke akkurat i seierstegnet for Oslos stolthet. Vålerenga dro til Hamar OL-amfi litt seinere på kvelden for å skape fest og moro. Det ble en del fest og det ble en del moro, men alt det der beholdt de i Hamar. Resultatet i amfien (som er litt mer oppussa enn vår lokale amfi) blei 3-1 til Storhamar. Sånn går det når man ikke spiller den hockeyen man veit man kan spille.

Det samme mener hovedtrener Espen Knutsen som i en kommentar til vif-hockey.no sier at «Storhamar bør være en overkommelig motstander for oss, men vi må så klart spille opp mot vårt beste. I dag gjør vi ikke det, og derfor vinner vi ikke». Så enkelt kan det altså sies. Ingen bortforklaring, ikke noe vås om ferdighetsdimensjoner.

Vålerenga i dag
Ullevaal stadion brukes, men ingen Vålerenga-spillere er blant brukerne. Det skal derimot en hel del Vålerenga-spillere i aksjon mot Eidsvold Turn i Vallhall 1900. Tror det blir morsommere landskampen.

Legg igjen en kommentar