Mandagsboka 6. oktober 2014

Mandagene har en tendens til å komme litt brått på. Spesielt når Vålerenga har vunnet dagen før. Derfor kommer boka litt seint, men den kommer godt. Det er litt hockey, litt fotball og litt schadenfreude. Mye ymse altså, akkurat som mandager generelt. Tippeligaplassen er sikra Ok. Vi skal innrømme at vi ikke er verdens mest … Fortsett å lese «Mandagsboka 6. oktober 2014»

Mandagene har en tendens til å komme litt brått på. Spesielt når Vålerenga har vunnet dagen før. Derfor kommer boka litt seint, men den kommer godt. Det er litt hockey, litt fotball og litt schadenfreude. Mye ymse altså, akkurat som mandager generelt.

Tippeligaplassen er sikra
Ok. Vi skal innrømme at vi ikke er verdens mest positive folk alltid. Det er mye sutring i redaksjonen til tider, men nå er vi alle glade. Plassen er sikra! Det er matematisk umulig for laga på nedrykksplassen å ta igjen Vålerenga. Dette kom etter at Start oppskriftsmessig slo Brann og vi slo Sogndal selv om de scora flere mål enn oss.

Denne Patronen i Sogndal-forsvaret tok en Frode Kippe og scora selvmål på Ullevaal. Samma side til og med. Kippes scoring var riktignok finere.

Ullevaal stadion var kjendistungt denne søndagskvelden. Både Tor Olav Trøim og Christian Tybring-Gjedde kom for å se Oslos stolthet. Sistnevnte ble til og med observert engasjert syngende til Vålerenga kjerke.

Hockeyfeber på Jordal
Det skjer mye på Jordal for tida. Kjær har tydeligvis mange jern i ilden for vi kan ikke huske å ha sett så mye skriverier om hva som skjer på Jordal på lenge. Mye av det som skrives er riktignok om selve amfien. For Vålerenga Hockey trenger et nytt hjem. Den eksisterende hallen er langt fra optimal når du skal satse hardt. Rotter i røra og sopp i grunnmuren gjør at Kjær er redd for at Jordal Amfi når som helst kan stenges. Derfor går han hardt ut i media.

Dette liker vi. Nå dyttes det hardt i alle kanaler, og vil du være med på å legge press på politikerne så kan du jo besøke Facebook-sida til aksjonen «Nytt Jordal i 2019«.

Det var ikke så mye hockeyfeber i helgen, siden Vålerenga møtte Oilers i Stavanger. Der blei det tap så vi snakker ikke så mye mer om det. På onsdag er det derimot enda en runde med CHL-spill. Vi møter Färjestad på Jordal. Om den fortsatt står, vel og merke.

Vålerenga i dag
Vi jubler for ny Tippeliga-kontrakt og gleder oss samtidig over at Brann fortsatt ligger under streken.

Legg igjen en kommentar