Most nedrykksfrukt søndag …?

Eplekaka er servert, men tegn tyder dessverre på at gutta våre er forsynt. Synd, for med litt skjerpings ville vi feid eplestilkene fra vest ut av fotballkartet og tilbake til eplekartet de kom fra en gang for alle Vi ante det mot topplaget Molde og fikk bekreftet mistanken i kampen mot bånnlaget Ulf. Sesongen er … Fortsett å lese «Most nedrykksfrukt søndag …?»

Eplekaka er servert, men tegn tyder dessverre på at gutta våre er forsynt. Synd, for med litt skjerpings ville vi feid eplestilkene fra vest ut av fotballkartet og tilbake til eplekartet de kom fra en gang for alle

Vi ante det mot topplaget Molde og fikk bekreftet mistanken i kampen mot bånnlaget Ulf. Sesongen er kjørt. Det er over, men det var gøy så lenge det varte.

Fremdeles blinker en teoretisk bronse i et stadig nærmere novembermørke. Og fjerdeplass eller fairplay-kjøkkenveien til Europa er fremdeles innafor mulighetenes rekkevidde.

Vålerenga har aldri vunnet tippeligaen de sesongene de har møtt Sogndal, mestertitlene har andre tatt seg av. Men speller du i samme divisjon som Sogndal burde all sunn fornuft og alt regelverk fra a til å tilsi at du ikke blir mer enn kretsmester. Så gratulerer med kretsmesterskapet, Singh. Norsk eliteserie var jo aldri noe for deg.

Vi trodde vi var kvitt epleskrottene for godt for ti år sia, men nei da. Nå har stikkelsbærdreperne fruktkniven på strupen igjen. Vi burde gjøre kort prosess på Ullevaal søndag. Eller burde vi det? Er forsvaret fremdeles i det gavmilde hjørnet, og det er det jo, da trøkker vi Brann dypere ned i sumpa.
Bonus liker vi.

Tilbake til Ulf. Tomme tribuner og svært få vitner til tragedien. En liten busslast søkkvåte og forblåste klansfolk meldte om årsverste. Mulig det er sant selv om det er vanskelig å forestille seg noe verre enn bortekampen mot Sogndal i sommer. Saftkokera har et aldri så lite ballegrep på oss. Vi håper vi er heldigere med været søndag enn vi var i Sandnes.

Været eller ikke været, det er aldri trivelig når epletjuvene er på epleslang i Ullevål Hageby. Jo verre vær, desto mer dramatikk. Gjørmebrytinga som sendte Vålerenga et hakk ned i starten av dette århundret. Vind- og vannfestivalen tre år seinere der vestlandsgjestene leda med tre raske etter pause, men ble innhenta og så vidt fiksa poengdeling.

Skal vi håpe på en meteorologisk reprise? Sjansene er visst ganske store. I motsetning til sjansen for hjemmeseier.

Vi regner med at vi tar feil.

Bilde: matportalen.no

Legg igjen en kommentar