Dagboka onsdag 1. oktober 2014

Keepere, ny ishall på Jordal og litt til i oktobers første dagbok. Keepere Nettavisen melder nå at Vålerenga og Rosenborg kjemper om Odds sin keeper André Hansen. Spennende lesing, André er nemlig Oslo gutt, født i 1989. Han spilte først i Bjerkealliansen, som var en sammenslutning av Årvoll, Linderud og Hasle/Løren. Han gikk til Skeid … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 1. oktober 2014»

Keepere, ny ishall på Jordal og litt til i oktobers første dagbok.

Keepere
Nettavisen melder nå at Vålerenga og Rosenborg kjemper om Odds sin keeper André Hansen.

Spennende lesing, André er nemlig Oslo gutt, født i 1989. Han spilte først i Bjerkealliansen, som var en sammenslutning av Årvoll, Linderud og Hasle/Løren. Han gikk til Skeid i 2004 som junior før han var på et utlån i 2007 til Kjelsås. I 2008 solgte Skeid André til Lillestrøm, men han ble leid ut til Skeid igjen. I 2009 spilte han for Lillestrøm og fikk 3 kamper for klubben før han ble utleid til KR Reykjavik. På Island spilte han 8 kamper og ble tatt ut på årets lag. I 2010 signerte han en fire års kontrakt med Odd.

På landslagsnivå har han spilt for G-18, 19, 21, 23 og A-landslaget. Og han tok idrettsfag på Bjerke Videregående Skole.

Kontrakten hans med Odds går ut etter sesongen og han kan da gå gratis.

Vi regner med at André nå velger riktig og kommer hjem til Oslo. Som han selv sier så skal han være førstekeeper i den klubben han ender opp i og det betyr at Vålerenga må legge sin keeperkabal på nytt for 2015.

Jordal Amfi
Arbeidet med ny hockeyhall på Jordal Amfi er nå i gang. Hallen fra OL i 1952 er gått ut på dato og vi trenger noe nytt.

Den nye hallen skal ha plass til 6000 sitteplasser, byggestart skal være i 2017 og den skal stå klar i 2019.

Den eneste garantien for at det blir ny hall på Jordal er at det blir noe av planene for OL i 2022. Så da sier vi bare et stort JA til OL!

Gunnarsson på U23
Niklas Gunnarsson er tatt ut på u23 landslaget som skal spille International Challenge Trophy Cup mot Ukraina. Kampen spilles på UKI Arena den 14. oktober klokka 19.00.

Av tidligere Vålerenga spillere så tar vi med at Amin Nouri, Stefan Strandberg og Harmeet Singh også er med i troppen.

VPN søker etter folk!
Har du lyst til å bidra til å gjøre den beste siden om Vålerenga enda bedre? Vel da har du muligheten nå!

VPN trenger folk som har lyst til å være med og bidra på alle områder. Har du lyst til å skrive kampreferater, spesialer eller dagbøker? Eller kanskje har du programmeringsferdigheter? Vi trenger begge deler.

For å melde din interesse kan du enten skrive en mail til oss på Facebook eller sende en epost til kontakt_oss@vpn.no

Vålerenga i dag
Har du meldt deg inn i Vålerenga Fotball Elite? Nei? Da bør du gjøre det nå! Tenk hvor deilig det er å ha en medlemsstyrt klubb! Det koster 250 kroner.

Legg igjen en kommentar