Dagboka tirsdag 23. september 2014

Dagens dagbok kan ikke helt slippe taket på Molde-kampen, vi gløtter på hockey og vi tenker på damene. Det er altså mye å glede seg til i denne forundringspakken av en dagbok. Champions Hockey League –  kamp mot Färjestad La oss starte med internasjonaliseringen av Vålerenga Hockey. Det vil si, de blir ikke internasjonalisert, men … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 23. september 2014»

Dagens dagbok kan ikke helt slippe taket på Molde-kampen, vi gløtter på hockey og vi tenker på damene. Det er altså mye å glede seg til i denne forundringspakken av en dagbok.

Champions Hockey League –  kamp mot Färjestad
La oss starte med internasjonaliseringen av Vålerenga Hockey. Det vil si, de blir ikke internasjonalisert, men de skal møte internasjonal motstand! I kveld møter Oslos stolthet, Iskrigerne fra Jordal, et lite lag fra Karlstad i Sverige. Fra Karlstad kommer ishockeylaget Färjestad, og det er dette laget våre helter skal slå. Vi tror dette kan bli en morsom kamp, og kanskje kan vi ta poeng. Så får vi bare håpe på at en god prestasjon i CHL kan manifistere seg i enda bedre prestasjoner i Get-ligaen. For det trengs.

VIF-Hockey.no-redaksjonen har skrevet en liten før kamp-rapport. Den kan du lese her.

Vålerenga-damene med to fulltreffere mot Stabæk
Damene spilte fotball i helgen de også. De stilte til dyst mot Stabæk på Nadderud og klarte 2-2. Litt synd er det på damene. Neste år står de utenfor toppfotballsatsingen til Vålerenga (noe de egentlig gjør nå også). Det betyr at veien til toppen kommer til å bli enda lengre, og enda vanskeligere. For oss som liker fotball og Vålerenga er dette synd. Damelaget har kjempa heroisk og ingenting hadde gleda VPN-redaksjonen mer enn å se damene heve en pokal. Om det ikke skjer i serien så håper vi i det minste at det kan skje i cupen. Kanskje neste år? Vi satser på det!

Støy etter Molde-kampen
Som nevnt kan vi ikke la Molde-kampen ligge helt aleine. Ikke helt ennå. Vi skal ikke grave noe mer rundt resultatet, men etter kampen har det dukket opp litt støy. Det viser seg at sjarmtrollet Harmeet Singh har hørt noen (dvs Vestbredden og Ikaros) synge «solgt seg som ei hore». Tydeligvis traff dette en nerve for han har fyra seg noe veldig opp.  Først så var Klanen ufine mot han, de viste ikke respekt og om Klanen tørte så var det bare å stikke opp på Furuset og se hva folk sa da.

I tillegg så var det visstnok ikke sånn som Klanen trodde. Han har så absolutt ikke solgt seg som ei hore. Han fikk visstnok beskjed i 2011 at han ikke ville bli satsa på. Det gjorde Singh furten, og da han i 2012 fikk tilbud om ny kontrakt gadd han ikke. Dette til tross for at han visstnok elsker klubben.

Vel, Harmeet, nå skal du høre her. En som spiller 2102 minutter fordelt på 27 Tippeliga-kamper er ikke «en det ikke satses på». Hva du tror du har hørt aner jeg ikke, men det kan være greit å justere virkelighetsbildet ditt. Du får til og med 10 Tippeligakamper i en sesong der du allerede har bestemt deg på å forlate klubben. Vi syns det er ganske storveis av Vålerenga. At du at på til får lov til å komme på treninger etter at du har sagt du er for god for Tippeligaen vitner ikke om en klubb som misliker deg. Så, etter bare få dager, forlater du treninga. Helt ute av det blå. Hvorfor det, mon to?

Samtidig så kommer utblåsningene fra nevnte Singh om at «vi ikke veit hva som har skjedd i kulissene» og at «om vi hadde visst hva som skjedde så ville vi forstått». Om det er så ufattelig enkelt, Harmeet, så oppfordrer vi deg til å fortelle omverden (og da spesielt alle Vålerenga-supportere) hva som egentlig skjedde. Fortell oss gjerne; for vi er ikke så sikre på at den offentlige skittentøyvaska vil være så positiv for deg.

Det er mye som kan sies og bør sies om Vålerenga,  Harmeet. Vi er ikke alltid så snille mot vår egen klubb vi heller. På mange måter så kan man si at den vi tukter, den elsker vi. Men en ting er sikkert. Klubben vår skal ikke være noe rottereir. Derfor er det kanskje greit du spiller i Molde,  og ikke i Oslos stolthet.

Vålerenga i dag
CHL i Sverige!

Legg igjen en kommentar