Dagboka fredag 12. september 2014

Vi drar videre på at stadionsaken endelig ser ut til å bli ferdig med politisk behandling også forbereder vi oss litt på møte med Haugesund. Gårsdagens dagbok Det skulle kommet en dagbok i går, men den forsvant ut i tynne lufta. Eller den kan ha forsvunnet helt andre steder ettersom at gårsdagens dagbokskribent holder til … Fortsett å lese «Dagboka fredag 12. september 2014»

Vi drar videre på at stadionsaken endelig ser ut til å bli ferdig med politisk behandling også forbereder vi oss litt på møte med Haugesund.

Gårsdagens dagbok
Det skulle kommet en dagbok i går, men den forsvant ut i tynne lufta. Eller den kan ha forsvunnet helt andre steder ettersom at gårsdagens dagbokskribent holder til i Amsterdam denne uka. Vi har hvert fall ikke hørt noe fra han og regner med at han enten koser seg på en brun bule med mye røyk eller i de røde lys sitt distrikt.

VPN har alltid et ønske om å få inn nye tanker og meninger. Føler du at det kan være noe for deg å skrive litt saker om Vålerenga så gi oss beskjed. Du kan enten kontakte oss på vår facebook-side eller sende en epost til kontakt_oss@vpn.no. Man kan bidra med stort sett hva man vil i VPN enten det er kampreferater, dagbøker, spesialer eller koding. Ta kontakt!

Stadionsaken
Endelig gikk saken gjennom Finanskomiteen på onsdag. Vi har prøvd å finne ut av hvilke partier som stemte for og imot, men sekretariatet i kommunen består tross alt av byråkrater som ikke har nevneverdig hastverk på jobb. Uansett kan vi konkludere med at Byrådets innstilling ble tatt til følge og den sier:

  1. Oslo kommune inngår Opsjonsavtale med Vålerenga Fotball (org.nr. 968 218 743) om gaveoverføring av kommunale tomter på Valle til Vålerenga Fotball på de vilkår som fremgår av vedlagte Opsjonsavtale.
  2. Byrådet gis fullmakt til å gjennomføre gaveoverføringen i samsvar med Opsjonsavtalen dersom og når vilkårene for opsjonen i opsjonsavtalens punkt 3, jf. punkt 14 og 15, er oppfylt.
  3. Byrådet innarbeider de økonomiske konsekvenser av bystyrets vedtatte gaveoverføring i det budsjettåret gaveoverføringen gjennomføres.

Onsdag 24. september skal Oslo Bystyre behandle saken. Dette skal være en enkel sak, med en debatt hvor Høyre sier at de er imot og de andre partiene sier at de er for. Deretter skal det stemmes. En liten opptelling viser at vi har støtte fra minst 30 av de 59 representantene, kanskje har vi støtte fra alle 37 som ikke tilhører Høyre. Uansett så er 30 det nødvendige stemmer vi trenger for at saken skal stemmes gjennom.

VPN lover at vi onsdag 24. september enten skal vise sendingen live fra våre sider eller forklare hvordan du kan få sett dem på Oslo Kommune sine sender. Møtet som saken skal behandles på er et heldagsmøte som starter 12.00. Det skal også legges frem budsjett for 2015 på møtet, noe vi regner med at skjer først. Vi skal prøve å få tak i mer informasjon om tidspunkter før dagen er her.

Kamp igjen!
Søndag er det kamp igjen og det betyr at man må komme seg til Ullevål stadion. Vi har fortsatt mulighet til å klatre oppover på tabellen så dette kan bli spennende.

Matchen starter 18.00 og den vises ikke på en åpen tv kanal.

Billetter til kampen kjøpes her.

Hockey
Det har vært serieåpning i hockey. Det er egentlig alt vi har lyst til å nevne om det, men når vi først er i gang så kan vi si at det ble tap 3-2 hjemme mot Storhamar. Vålerenga gikk opp til en 2-0 ledelse allerede i 1. periode, men så ga vi bort pucken et par ganger og tapte kampen.

Vi er litt usikre, men regner med at det fortsatt hangler litt på grunn av skader. Så vi kommer sterkere tilbake utover høsten.

Vålerenga i dag
Len deg tilbake og dagdrøm litt om ny stadion. Kjenn på følelsen du kommer til å ha når du går inn på vår nye stadion på Valle om 3 år til første hjemmekamp. Du er hjemme, endelig…

Legg igjen en kommentar