Dagboka onsdag 10. september 2014

Så er dagen her da Finanskomiteen skal samles for å stemme over tomteoverføring i stadionprosjektet. VPN bringer deg alt du trenger å vite og litt til. Stadionprosjektet Som VPN kunne avsløre i går så er det nå flertall i Finanskomiteen for overføring av stadiontomta. Vi regner med at dette ikke har endret seg til i … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 10. september 2014»

Så er dagen her da Finanskomiteen skal samles for å stemme over tomteoverføring i stadionprosjektet. VPN bringer deg alt du trenger å vite og litt til.

Stadionprosjektet
Som VPN kunne avsløre i går så er det nå flertall i Finanskomiteen for overføring av stadiontomta. Vi regner med at dette ikke har endret seg til i dag. Møte i Finanskomiteen starter klokka 15.30 og stadion er sak nummer 3 på agendaen. Det er sikkert plass til noen få tilskuere i salen (Ordførerens møterom).

NRK hadde i går en artikkel på trykk for Venstres Hallstein Bjercke går hardt ut mot Høyre for måten de nå håndterer saken. NRK har også fått tak i vestkantgutten fra Høyre, James Stove Lorentzen, og fått noen kommentarer som forklarer hvorfor Høyre nå har satt seg på bakbeina i saken. Egentlig er det nøyaktig det samme som kommer fra den kanten som vi kunne forvente. Heldigvis er vi nå ikke avhengige av Høyre for å få avgjort denne saken.

For dere som ikke har lest intervjuet med Åge Petter Christiansen om stadionprosjektet så anbefaler vi alle å ta en liten kikk. Vi kunne med glede konstatere at det er lagt opp til hele 6000 ståplasser til Klanen. Det vi selvfølgelig ikke er helt happy med er at man skal forsøke å selge stadionnavnet, men når det gjøres for å styrke økonomien og hjelper til med å realisere prosjektet så kan man ha forståelse for det.

VPN kommer med oppdateringer på vår Facebook-side så fort vi får mer informasjon om utfallet av behandlingen i Finanskomiteen så følg med.

Haugesund
På søndag er det endelig hjemmekamp igjen. Matchen begynner klokka 18.00. Eneste logiske måte å få sett kampen på er å ta turen på stadion. Det skal visstnok være en kanal som viser kampen, men den har ingen av oss i VPN.

Fra vif-fotball.no sin før kamp analyse så kan vi lese følgende:

  • Christan Grindheim må stå over kampen med tre gule kort
  • Haugesund står med fire strake tap
  • Vålerenga har to tap og to uavgjort på de fire siste
  • Espen Berntsen fra Fart IL dømmer kampen

Billetter til kampen kjøpes her.

Vålerenga i dag
Foruten stadionsaken som skal opp til behandling så er det i dag kick-off for Vålerenga Hockey på Vålerenga Vertshus. Hyggelighetene starter klokka 19.00. Arrangementet finner du her.

2 kommentarer til «Dagboka onsdag 10. september 2014»

  1. Flertallet i bystyrets finanskomite (og dermed et flertall i bystyret) støttet i kveld forslaget om tomtegaven, og dermed realisering av ny stadion for Vålerenga Fotball på Valle. SV, Ap, V og Fr.P stemte for, mens Høyre stemte i mot.

Legg igjen en kommentar