Bli medlem i Vålerenga Fotball Elite

Vi ønsker å bli Norges største fotballklubb, også i antall medlemmer. Vi ønsker alle med hjertet i Vålerenga velkommen som medlem. En stor klubb med mange medlemmer er viktig for et aktivt, bredt og godt medlemsdemokrati, sier styreleder Thomas Baardseng i Vålerenga Fotball Elite. (Tekst: MortenN) Vålerenga Fotball Elite (VFE) er nystiftet, og en egen … Fortsett å lese «Bli medlem i Vålerenga Fotball Elite»

Vi ønsker å bli Norges største fotballklubb, også i antall medlemmer. Vi ønsker alle med hjertet i Vålerenga velkommen som medlem. En stor klubb med mange medlemmer er viktig for et aktivt, bredt og godt medlemsdemokrati, sier styreleder Thomas Baardseng i Vålerenga Fotball Elite.
(Tekst: MortenN)

Vålerenga Fotball Elite (VFE) er nystiftet, og en egen klubb skilt ut fra Vålerenga Fotball (VF). VFE har ansvaret for a-laget, 2.laget og junior elite for herrer. Her melder du deg inn og betaler medlemskontingent (250,-) for 2014: deltager.no/elitemedlem

– Det å være medlem i klubben dreier seg ikke bare om å støtte klubben. Styret mener at medlemmene er klubben. For hvert medlem vi får blir vi sterkere som klubb, sier styrelederen.

Det tas sikte på å avholde et nytt ekstraordinært årsmøte den 26. november. Der skal vi ta stilling til en samarbeidsavtale mellom VFE og VF, og en avtale mellom VFE og investor(er) dersom styret har fremforhandlet en slik. For å ha stemmerett sier vedtektene at man må være betalende medlem før 26. oktober (en måned før møtet).

– Ved å melde deg inn nå har du en unik mulighet til å være med å forme og påvirke framtida til klubben vår. Vi tar mange viktige veivalg de nærmeste månedene, og ønsker at så mange som mulig skal være med på beslutningene, sier Baardseng.

Vålerenga Fotball Elite har ansvaret for elitesatsing for herrer. Resten av Vålerengas fotballaktivitet ligger fortsatt i gode, gamle Vålerenga Fotball. Meld deg gjerne inn der også, følg denne linken. Mens eliten foreløpig har 0 medlemmer, har breddeklubben 1500 medlemmer. Til sammenligning har for eksempel Lyn 100 medlemmer, og rundt 2000 i bredden. (Medlemstallene for begge klubber inkluderer aktive.)

Hvilket mål har Vålerenga Fotball Elite når det gjelder antall medlemmer?

– Styret har ikke satt seg noe konkret mål om hvor mange medlemmer vi skal ha, men det hadde vært artig om vi allerede i løpet av denne helgen har mer enn både Lyn, Lillestrøm, Brann og Rosenborg, smiler styreleder Thomas Baardseng.

Foreløpig tabell per 10/9 viser:

  • Lillestrøm – 3200
  • Rosenborg – 1800
  • Brann – 1100
  • Vålerenga – 0

Gjør noe med det, meld deg inn her.

 

NB!

1) Styret har besluttet at det mellom alle som melder seg inn i 2014 blir en trekning om medlemsnumrene.

2) Det brukes ikke penger på å lage og sende ut medlemskort, men alle som melder seg inn får en betalingsbekreftelse på epost som kan benyttes som medlemsbevis på årsmøte etc.

Legg igjen en kommentar