Dagboka mandag 15. september 2014

La oss prate litt om Kjartan, Kjetil og Cmore. Det er jo stort sett lystig å snakke om 2/3 av disse, så det skulle i grunn gi deg en feiende flott mandag.   Rekord-Kjartan Medienorge har enstemmig vedtatt at enhver kjent person skal ha et prefix foran navnet sitt så vi veit hvor de er … Fortsett å lese «Dagboka mandag 15. september 2014»

La oss prate litt om Kjartan, Kjetil og Cmore. Det er jo stort sett lystig å snakke om 2/3 av disse, så det skulle i grunn gi deg en feiende flott mandag.

 

Rekord-Kjartan

Medienorge har enstemmig vedtatt at enhver kjent person skal ha et prefix foran navnet sitt så vi veit hvor de er kjent fra. Som Idol-Sandra og Danse-Keiko. Kjartan kan selvsagt ha en haug prefixer foran sitt navn: VIF-Kjartan, Ørne-Kjartan, Islands-Kjartan, Scorings-Kjartan også videre. Akkurat i dag er det rekordknaggen vi skal henge ham på.

Ingen andre i Vålerenga har noensinne scora 24 mål, eller flere, for Oslos stolthent. At det da kommer en fyr ruslende fra sagaøya og gjør nettopp dette er noe som får det til å kile i tissen. Ikke fordi det er en fyr som kom ruslende fra sagaøya, men fordi han speller i blått og speller så flott.

Aftenposten forteller oss at forrige eier av rekorden var Jørn Andersen og det var så langt tilbake som i 1985. Vi har ikke alltid trudd på hva tanta sier, men denne gangen gjør vi det.

 

Kjetil skriver autografer

Selvsagt skriver sjefen autografer, faktisk autografer i verdensklasse. I følge NRK har han også gitt autografen til klubben noe som gjør at han fortsetter som trener også etter denne sesongen. Rett nok er det en stor differanse på hva NRK melder i overskriften og hva Kjetil siteres på i selve artikkelen:

– Det skal veldig mye til for at vi ikke blir enige i løpet av kort tid. Det kommer til å bli raskt avgjort i løpet av de nærmeste ukene.

Med andre ord betyr ikke «Kjetil signerer ny kontrakt» at han gjør det akkurat nå, men han kommer til å gjøre det. Snart. Og dermed blir Trøim i feiende flott humør og fortsetter å leie lanke med klubben.

 

Bli elitemedlem

En annen grunn til at Trøim blir med videre er også at Vålerenga fotball nå har en forening for bredde og en forening for elite. Eliteforeningen vil bli Norges største eliteklubb, målt i antall medlemmer, og oppfordrer alle til å melde seg inn. VPN oppfordrer til det vi og, for gjennom foreningsarbeidet kan supportere faktisk få direkte innflytelse på klubbens drift. Her er informasjon om innmeldinga.

 

Bli Cmores 12. mann

Cmore har lage en nettside hvor du kan registrere deg for så å tippe resultater på kampa, stille spørsmål til trenere og ekspertkommentatorer og gi tilbakemelding på ditt lags prestasjoner. I følge klubbens sider skal den 12. mann belønne Vålerengas supportere for å være ekte Vålerengasupportere. Til klubbens sider sier og kommunikasjonsdirektør i Cmore, Espen Jørgensen, følgende:

– Vi ønsker å gjøre det enda morsommere å engasjere seg for sitt lag i Tippeligaen

Disse aktivitetene er vel ikke annet enn hva vi gjør i diskusjonsforumet og twitter allerede, så det er uklart hvilket tomrom denne plattformen skal fylle. Om det kan gjøres morsommere å engasjere seg for Vålerenga enn å gå på kampa er også uklart.

Men det er sikkert moro for unga, detta her. Også lokkes det noe diffust om «Se hvor mye støtte ditt lag får». Når jeg, som følger en økonomisk havarert klubb hører ordet «støtte» oversettets det til «penger» i hodet på denne dagbokskribenten. Ikke veit vi, men svar får vi sikkert i løpet av dagen.

Uansett, det er sikkert moro for unga.

 

Vær Vålerengas 12. mann

Mandag er kampdag og dagens kamp spilles mellom Vålerenga 2 og Kjelsås i Vallhall. Den starter 18:00 og grunnen til at du skal se kampen er fordi du da vil se neste Ghayas Zahid. Om du ikke rekker kampen en mandagskveld kan du se den på dittOslo. Etterpå er det bare en kort spasertur til Vertshuset.

 

Seier´n mot Haugesund

Mye kan sies om kampen, og masse skal sies her på VPN også i et dertil egnet kampreferat, men dette må sies også i Dagboka. Da Haugesund reduserte var skribenten såpass sikker på enda et uavgjort resultat at han kunne tatt gift på det.

Heldigvis gjorde han det ikke, ellers ville du ikke fått dagbok.

Legg igjen en kommentar