Ettermiddagsdagboka torsdag 28. august

Dagens ettermiddagsdagbok er kort, og dreier seg i stor grad om fotball.  Også gleder vi oss til helgen. Damene vant! Først av alt skal vi starte med en gladmelding fra damelaget. I går spilte de hjemme i Vallhall mot Medkila, og jaggu så vant de! Damene scora to; slapp ikke inn noen ting. Det blir … Fortsett å lese «Ettermiddagsdagboka torsdag 28. august»

Dagens ettermiddagsdagbok er kort, og dreier seg i stor grad om fotball.  Også gleder vi oss til helgen.

Damene vant!

Først av alt skal vi starte med en gladmelding fra damelaget. I går spilte de hjemme i Vallhall mot Medkila, og jaggu så vant de! Damene scora to; slapp ikke inn noen ting. Det blir det tre poeng av. Etter 15 kamper så har de 22 poeng, og ligger rimelig trygt plassert midt på tabellen. Både Amazon Grimstad og Grand Bodø ligger helt nederst med henholdsvis seks og syv poeng – noe som fort betyr at vi ikke behøver å tenke så mye på nedrykksstrid. Og det er jo gledelig!

Vålerenga-jentene jubler for mål og tre poeng (foto: Kenneth Myhre)
Vålerenga-jentene jubler for mål og tre poeng (foto: Kenneth Myhre)

Landslagsball

I går spilte landslaget treningskamp mot Forente Arabiske Emirater. Denne dagbokisten visste at kampen gikk, men gadd bare ikke se den. Visstnok endte det 0-0. Banens beste var en 15-åring fra Strømsgodset. Dette ligalandslaget var satt sammen av nye og gamle fjes, men ett manglet. Hvor var Ghayas Zahid? Tippeligaens store komet var ikke funnet verdig en plass på B-landslaget, og er heller ikke tatt ut til A-landslaget. Etter vår mening er dette skandaløst dårlig av Høgmo. Er det sånn at man må snakkes inn av media for å få prøve seg, eller har han bare ikke fulgt med i timen. Vi tipper det er en kombinasjon.

Vålerenga hadde uansett en spiller på banen i Stavanger. Grindheim kom inn for Vikings Yann-Erik de Lanlay i det 16. minutt og  forsvant ut i det 74. Om det var pga skade eller noe annet veit vi ikke, men siden vi ikke har hørt noe så var det sikkert ikke så farlig.

Bodø og tre poeng

Til helgen, det vil si på lørdag, spiller Vålerenga Herrer mot Bodø/Glimt. Vålerenga har hatt en lei tendens de siste kampene til å slippe inn mål i sluttminuttene, men den trenden regner vi med er over nå. For på lørdag 20:00 i Bodø står Glimt på andre siden av banen.

Det er en kamp vi må vinne om vi skal ha sjans på enten 4. eller 3. plass. Vi tror dette går bra. Ørnen scorer, Zahid viser at han er i form også tror vi jaggu at det blir et mål på corner.

 

En kommentar til «Ettermiddagsdagboka torsdag 28. august»

Legg igjen en kommentar