Når ørnen er borte danser småfuglene på bordet

Så skjedde det som ikke har skjedd på åtte år. Vi har vært Lillestrøm sitt svar på vårt Lyn, vi har i overkant lenge hatt et grep på NSB sitt bedriftslag «avdeling togstasjon før Gardermoen». At vi gikk på et tap før eller siden, var å forvente. Lillestrøm – Vålerenga 2-1 (1-0) Tippeligaens 20. runde … Fortsett å lese «Når ørnen er borte danser småfuglene på bordet»

Så skjedde det som ikke har skjedd på åtte år. Vi har vært Lillestrøm sitt svar på vårt Lyn, vi har i overkant lenge hatt et grep på NSB sitt bedriftslag «avdeling togstasjon før Gardermoen». At vi gikk på et tap før eller siden, var å forvente.

Lillestrøm – Vålerenga 2-1 (1-0)
Tippeligaens 20. runde – Vårt Åråsen – 17. august – 8.667 tilskuere

Mål: 1-0 Moen (19.min), 1-1 Berre (46.min), 2-1 Erling (73.min)
Kort hjemmelag: Erling i 29. min & en svenske i 62. min
Bortekort: Vi driver ikke med slikt.

14. august publiserte klanen.no et innlegg kalt «NFF er som NFF gjør» hvor du blant annet kan lese «NFF sitt disiplinærutvalg opprettholdt det håpløse røde kortet til Kjartansson, og han er ilagt én kamps karantene.» Les innlegget til Klanen og skjønn hvorfor NFF er som NFF er og hvorfor du skal hate dem.

Tamme på topp
Som fryktet hadde vi lite å stille opp med på topp mot et brautende, stygtspillende og direkte smakløst LSK-forsvar. Uten den kjente Vålerenga-fan Frode Kippe i rekkene ble det dårlig med selvmål fra fugla, med større pannelapp enn IQ er det vanskelig å skjønne hvilket mål han skal tuppe ballen inn i. Det er direkte farlig at han bor såpass nærme Gardermoen da pilotene stadig vekk peiler seg inn på pannelappen istedenfor rullebanen.
Selvmål ble det uansett ikke, og selv om Berre vartet opp med en utsøkt scoring etter demping med høyre skinke før han knalla ballen opp i korsjan var vi trauste fremover.

Man sier gjerne at laget er mer enn én mann og at man skal klare seg med en spiller ute, men med en superørn på topp blir tapet enormt når han må stå over fordi dommern i forrige kamp har krampe i begge øynene og nedsatt evne til å fungere som et normalt mennesket.

Kan vel sette et lite(stort) spørsmålstegn til at RBK kan benytte seg av spillere med karantene mens alle andre må forholde seg til reglene, men det skal vel ha noen fordeler om man er klassens yndling og slikker NFF langt opp etter hvilke kroppsåpninger som enn måtte være tilgjengelige.

Kampen
Vi ligger ekstremt lavt til et hjemmelag å være, vi ligger med ca. 100 mann bak ballen i åpningen og de lange ballene som funker så bra mot ørnen fungerer ikke helt optimalt mot en noe tregere Berre. Berre skal ikke ha kula på løp, han skal ha den 5 meter fra mål. Lillestrøm fører kampen og når scoringen kommer er det intet annet enn fortjent, vi kjører på med megastor tellefeil inni egen boks og Mjøsas Beckham som HA så fint kalte han, får stå helt alene og putte 1-0.

Vi skaper rett og slett pinlig lite i 1.omgang. Bortsett fra en helbom fra helmax på en god sjanse, kan vi ikke skryte på oss noe særlig.

Kun minuttet etter pause tar kongen av konger ansvar og smeller inn en kule som gir rykninger i kjønnsorganene. Inn kom Brændsrød som dribler seg vakkert forbi et fuglehelvete før han legger inn, etter en heading tilbake i feltet av Mathisen så klarer Berre å putte. Fortjent er det ikke, men det er heller ikke fortjent at Lillestrøm har bystatus. Eller livets rett. Eller en plass på kartet. #LillestrømUtAvNorge.

Dessverre var ikke dette vår kamp, vi produserer noen gode perioder og kan med litt mer dyktighet (Evt. En spiss) ta med oss både et og tre poeng fra besøket i helvete. Istedenfor er det Lillestrøm som putter på til 2-1 og beholder alle poengene sjæl.

Åtte år til neste gang.

Foto: Digitalsport

En kommentar til «Når ørnen er borte danser småfuglene på bordet»

Legg igjen en kommentar