Dagboka mandag 25. august

Vi slikker sår. Tenker på bedre tider, tenker litt på damer og gutter – også gleder vi oss over at ikke alt er helt forferdelig. Med andre ord: Det er dagbok-tid. Brannfarlig fotball Denne fotballhelgen gikk ikke helt som planlagt. Akkurat som forrige helg. Hva er det med dette Vålerenga-laget egentlig? Noen ganger føler denne … Fortsett å lese «Dagboka mandag 25. august»

Vi slikker sår. Tenker på bedre tider, tenker litt på damer og gutter – også gleder vi oss over at ikke alt er helt forferdelig. Med andre ord: Det er dagbok-tid.

Brannfarlig fotball

Denne fotballhelgen gikk ikke helt som planlagt. Akkurat som forrige helg. Hva er det med dette Vålerenga-laget egentlig? Noen ganger føler denne dagbokisten at han er litt usikker på hvem han heier på. Er det Dr. Jekyll eller Mr. Hyde? Spørsmålet er i stor grad legitimt, og ikke bare fjasete. Vi har et lag som kan spille nedrykksfotball i den ene omgangen, for så å spille klikk-klakk og serievinnerball i den neste. Men det klarer nesten aldri å gjøre det bra i to hele omgangerhello kitty inflatable christmas for sale.

I år så har vi sluppet inn en hel haug med mål i kampens femten siste minutter. Vanligvis har Rekdal skrytt av at vi er skikkelig godt trent (det har vært ett av målene hans også), men nå ser det ut som vi går tomme for energi. Har vi trent for godt? Vi har ikke sett hver eneste trening, så vi vet rett og slett ikke.

Det var dog ikke bare mørkt mot Brann. Tifo-gruppa er så absolutt ikke død, og det viser de til gagns når de slår til med fyrverkeri og banner.

FOTO: Anders Grydeland/GRYDIS.NO
FOTO: Anders Grydeland/GRYDIS.NO

Hockeyfeber

Selv om vår hjemlige serie ikke har kommet igang ennå så, er europacupspillet i gang! Champions Hockey League heter nyvinningen og der er Vålerenga Hockey med. Dette er en ypperlig sjans for laget å sette seg og samtidig måle krefter mot de virkelige gode laga i Europa.

Vålerenga har spilt to kamper hittil, begge bortekamper. De har gått i Mellom-Europa, i Sveits og Østerrike. I Sveits møtte hockey-gutta Zürich og i Østerrike ble det kamp mot Vienna Capitals. Begge kampene endte dessverre med tap. Rapportene forteller at Vålerenga uansett kan dra hjem med hevet hode.

Se hockeyklubbens sider for å lese mer om resultater, isens beste, hvem hockeygutta møter neste gang og ikke minst når du kan se dem på egen is.

Noen som vinner…

Vi har ikke glemt damefotballen. De spilte også fotball i helgen. Amazon Grimstad ble slått 1-0 på eget kunstgress i Vallhall. Det er, som Kathrine Kronkvist skriver på sosiale medier, «lett når man kan det». Kanskje det er noen som burde lære av den setninga der? Lett når man kan det, altså.

2 kommentarer til «Dagboka mandag 25. august»

  1. ; det er vel heller defensiv tankegang hos reka som ødelegger mot slutten av kampene?! blir liggende for lavt og skal holde unna, når vi ikke har gode nok forsvarsspillere – og forsvarsstrategier! jeg mener at vi bør spille vårt eget spill kampen igjennom – og det det viser vel resultatene også!!

  2. ; … forøvrig er det en skandale at ikke Zahid (formspiller nummer EN i eliten) ikke er med i høgmos tropp! på samme måte som det er en skandale at høgmo får lov til å trene et landslag i i det hele tatt…

Legg igjen en kommentar