Dagboka fredag 25. juli 2014

Tirsdag 25. juli kan det bli fullsatt stadion mot Stabæk. Norway Cup spilles, gratisbilletter deles ut, Åge Petter tar skjerfet sitt og går, Vålerenga har bursdag, DNB blir presentert som ny generalsponsor og klubbens 16-åringer har vunnet eliteturneringa i Trondheim. Altså ligger alt til rette for at du bestemmer deg, tirsdag skal du på kamp! Ny … Fortsett å lese «Dagboka fredag 25. juli 2014»

Tirsdag 25. juli kan det bli fullsatt stadion mot Stabæk. Norway Cup spilles, gratisbilletter deles ut, Åge Petter tar skjerfet sitt og går, Vålerenga har bursdag, DNB blir presentert som ny generalsponsor og klubbens 16-åringer har vunnet eliteturneringa i Trondheim. Altså ligger alt til rette for at du bestemmer deg, tirsdag skal du på kamp!

Ny hovedsponsor

De som var på forrige møte i kantina på Valle fikk høre Geir-Ove Sandnes fortelle om arbeid med ny hovedsponsor og at en avtale snart var i boks. Håpet han.

En varighet på 4,5 år var nevnt, men ingen navn eller detaljer. Bare det sedvanlige «vi arbeider med en samarbeidspartner». De siste dager har dermed ryktene fått fart på seg, og vi sakser fra Dagbladet som sakset fra TV2 (TV2  snakka med DNBs merkevareansvarlig Camilla Forberg):

– Vi er i dialog med Vålerenga om en ny avtale. Mer enn det kan jeg ikke kommentere på nåværende tidspunkt. Vi håper på en avklaring neste uke.

Neste uke, ja.

Vi veit DNB gir ut 5000 gratisbilletter til kampen mot Stabæk og antar dermed at DNB vil presenteres som generalsponsor i pausen. Hvilket tidspunkt ville vel ellers være mer passende?

Uansett hvilken økonomisk ramme avtalen med DNB har anbefaler vi at penga sendes til Det er vi som er Vål´enga. Ei krone til innsamlinga genererer en krone fra Trøim og alle vinner.

Fullsatt Ullevaal?

Vi er i rute! Sola skinner, Vålerenga skinner, administrasjonen skinner, spillerne skinner og supporterne stråler. På selveste 101-årsdagen til klubben møter vi som kjent Stabæk og klubben melder fredag at det allerede er solgt 13.500 billetter (sikkert inkludert oppkjøpet fra DNB, men hvem bryr seg om det?). I tillegg er det vel som vanlig noen Norway Cup-tilbud på gang. Alt ligger dermed til rette for at Ullevaal blir stappa fullt tirsdag, noe som er den beste måten vi kan støtte klubben på, også økonomisk. Ved å møte på tribuna og lage liv og leven.

Dagboka håper selvsagt ikke det blir stappfullt. Dagboka har de siste åra utviklet fullstendig angst for store folkemengder og får hjerteflimmer bare på tanken av stappfulle T-banevogner, kø på ringveien, mindre enn 3 meter til sidemannen….herre, gidder noen å ringe 1-1-3 for oss?

Skjerfet har fått ben og går

Mange jubler sikkert, andre applauderer høflig mens mange undrer seg over Åge Petters annonsering av egen avgang. Etter forrige møte på Valle ble valgkomite og kontrollkomite satt i sving med evaluering av styrets arbeid og sondering om noen av styrets medlemmer skulle trekke seg. Uansett stilte et samlet styre sine plasser til disposisjon, inkludert Skjerfet. 1. september er datoen for møtet og det er ikke uten undring vi mottar beskjeden om at Skjerfet nå vender om og rusler en annen retning.

Dagboka kunne selvsagt ringt Åge Petter, noen i styret, noen på Valle eller opplysningen for å få svar på dette. Siden varme mobiltelefoner er det verste vi veit, og de blir enda varmere i denne varmen, avstår vi fra dette og spekulerer heller i at det kan ha vært ønsket fra Trøim og DNB sin side om de skal fortsette og utvide sitt samarbeid med Vålerenga.

Detta synes vi var såpass ryddig spekulert at vi tar en øl. Kald.

Uansett ligger det et alvor her. Flere har gitt utrykk for at de sitter på gjerdet hva bidrag til Vålerenga angår så lenge Skjerfet sitter ved roret. Nå må dere vise ved handling at dere mener alvor. Hopp ned fra gjerdet og annonser deres økonomiske bidrag til klubben for hele verden!

Det er og å håpe på at de som har pressa hardest på for Åge Petters avgang har en plan for tiden som kommer. Har de en alternativ styreleder på hånda? Det bør de ha og han må være jævla bra!

Enige med Stabæk

Dagboka er enige med Stabæk om at Vålerenga vinner tirsdagens kamp og klubben er enige med Stabæk om nedbetalingsplan. For å få til planen selger Vålerenga seg ut av Vallhall. Det er aldri optimalt å la andre eie sine treningsfasiliteter  siden du da mister potensielle inntekter og påvirkningskraft på leiepris og prioriteringsrekkefølge på hvem som kan eie hallen og når. På den annen side er det langt fra optimalt å gå konkurs, derfor er det sikkert en god løsning selv om den er aldri så kortsiktig.

Det er som på Luksusfellen, for å komme deg gjennom hverdagen må du selge X-boxen for 500 spenn så får du heller kjøpe ny til 5000 spenn noen år frem i tid når økonomien er kommet i orden igjen.

Eliteturneringas mestere

Enten det er dårlig økonomi eller fotball er Vålerenga best. Nå har også 16-åringene våre vist dette etter å ha vunnet alle sine kamper i Trondheim og løftet trofeet som NTF U16-turneringas mestere.

Lett når man kan det.

Vålerenga i dag

Kjøp billetter til Vålerengas kamp mot Stabæk, gi en slant til Vålerenga ved å sende en SMS med kodeord Enga til 2434 (100 spenn).

I morgen kan du stikke bort i sola på Valle, da spiller damene mot Diti Sport fra Kosovo (eksotisk!) klokka 15:30. Det er utendørs. Ta med kjølebag, vi tviler på at det er kontroll ved inngangen.

 

 

En kommentar til «Dagboka fredag 25. juli 2014»

Legg igjen en kommentar