Dagboka mandag 14. juli 2014

Dagboka er sommersein. Ferietid betyr sommerball og VM viker vei for den deiligste fotballen som finnes; den norske. Det gror godt blant de unge NTF U19-turneringa er en eliteturnering i fotball. I denne turneringa møtte Vålerenga både norsk og internasjonal motstand. Lørdag blei turneringa avslutta. I finalen stod Viking på den ene sida, og Vålerenga … Fortsett å lese «Dagboka mandag 14. juli 2014»

Dagboka er sommersein. Ferietid betyr sommerball og VM viker vei for den deiligste fotballen som finnes; den norske.

Det gror godt blant de unge
NTF U19-turneringa er en eliteturnering i fotball. I denne turneringa møtte Vålerenga både norsk og internasjonal motstand. Lørdag blei turneringa avslutta. I finalen stod Viking på den ene sida, og Vålerenga på den andre. Vålerenga vant 1-0 og igjen viser unggutta at det gror godt.

I tillegg til å vinne turneringa ble VIF-back Dodou Gaye beste spiller og spissen vår Riki Alba ble toppscorer med syv mål. Gratulerer alle sammen, håper vi ser dere slå gjennom på a-laget om ikke så lenge.

Infomøtet på lørdag
I tillegg til U19-fotball så ble det også avholdt infomøte om Vålerengas økonomiske situasjon. Her kom det strengt talt ikke så mye mer info ut, utenom at folk vil ha mer informasjon. Dagboka tipper det kommer en spesial om dette litt ut i sesongen.

Kamp i går

Valerenga-Rosenborg-2-2-010

Vålerenga tok imot en gjeng med barter på Ullevaal stadion i går. Resultatet ble 2-2, men ingen av måla ble scora av Kjartansson. Kanskje like greit siden det meldes om speidere fra blant annet Monaco. Om dere skal ha han vil vi ha halve kongeriket!

Så det så.

Se bilder fra kampen her.

VPN framover
Det er sommerstengt flere steder, og det gjelder VPN også. Dagbøker vil komme mer sporadisk. Ikke hver dag altså. Referater vil fortsette, og det vil kanskje dukke opp noen spesialer også.

Legg igjen en kommentar