Dagboka torsdag 26.juni

Feriedagboka fortsetter, dog uten bitemerker, men med invitasjon til grillfest! Og i morra skal vi ned til Skien…. Køppkamp i Skjeen (eller Skien for enkelte) I morra er det heldigvis ordentlig fotball igjen. Da sitter alle de beste spillerne i verden nedi Brasil og titter på Sumo’n til Freddy, Davy og John for å få … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 26.juni»

Feriedagboka fortsetter, dog uten bitemerker, men med invitasjon til grillfest! Og i morra skal vi ned til Skien….

Køppkamp i Skjeen (eller Skien for enkelte)
I morra er det heldigvis ordentlig fotball igjen. Da sitter alle de beste spillerne i verden nedi Brasil og titter på Sumo’n til Freddy, Davy og John for å få med seg Vålerenga mot Odd…gladfotball mot gjerrigfotball, coaching i verdensklasse mot verdensmester i dårlig hukommelse…vel, nok om det. Men kampen går av stabelen kl 19.00 på Skagerak Arena, men om du ikke klarer å få sommerkroppen ned dit så kan den ses på TV2 Sumo.

Alexander Mathisen i full trening igjen.

Alex har vært ute med skade siden 16.mai, så det var greit å få han i gang igjen. Les saken her og se intervju på samme link.

Innsamlinga fortsetter
Selv om det er ferie så er ikke Vålerenga redda. Vi mangler noen kroner på å nå målet på 5.000.000,- men vi har ennå ikke fått besøk av noen som vil ta strømmen vår. Nå inviteres til grillfest.

«Vi vil ha flaska ri!»

flaska
Alle barn, besteforeldre og foreldre. Til Vålerengaparken!
Lørdag 28/6 mellom kl. 12-17 møter den som søker god stemning opp i parken bak kjerka som fikk himmelen selv til tak i 1979. Ta med godt humør, pantbar drikke over tørsten og grillmat. Vi stiller med grillkokker og gloheite grillbriketter, og fikser maten du har med deg. Som om ikke det var nok står vår egen «menighets» Ragnar Strandbakke for sang og musikk, spillere fra elite a-lagene kommer, og minst et kult revolverintervju gjennomføres av en av våre trofaste supportere, Lasse Lucaks. Klanens tifogruppe har dugnad, det betyr at man får en unik sjanse til å se hvordan tøystykkene over hodet blir til. KST og den enkelte bidrar for å kvalitetssikre trivsel i alle ledd – hele dagen.
Tomgodset panter vi til inntekt for «Det er vi som er Vål’enga»
Velkommen 🙂

Legg igjen en kommentar