Dagboka tirsdag 24. juni 2014

Fortvil ikke, ventetida er snart over. Bare tre dager igjen til den orntlige fotballen ruller. Dagbok og fellesferie Vi kan ikke love noe, men sannsynligheten er stor for at du slipper å få dagboka servert hver eneste arbeidsdag i fellesferien, hva nå det måtte bety. Inntil videre nøyer vi oss kanskje med en prøveordning allerede … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 24. juni 2014»

Fortvil ikke, ventetida er snart over. Bare tre dager igjen til den orntlige fotballen ruller.

Dagbok og fellesferie
Vi kan ikke love noe, men sannsynligheten er stor for at du slipper å få dagboka servert hver eneste arbeidsdag i fellesferien, hva nå det måtte bety. Inntil videre nøyer vi oss kanskje med en prøveordning allerede i morgen. En dagbokfri dag kan redde dagen for mange, det skjønner du sikkert etter å ha fordøyd dagens dose vrøvl

Om silikon og sånn
Tre av ti foretrekker silikonpatter framfor de naturlige. De samme tre har heller ingen betenkeligheter med å kle tippeligaarenaene med kunstig gras. Først når norske eliteseriespillere når landslagsnivå får de ekte gras mellom knotta, om du ikke er dum nok til å melde deg inn i Brann, Viking eller RBK, da. Eller lur nok til å velge Vålerenga. Enn så lenge. Vi gleder oss visst til vårt nye hjem som kan stå klart til innflytting i 2016. Da er det slutt på grasfrøa for godt. Også for Vålerenga. Trist, men sant.

Pent spell og stygge trøyer
I skrivende stund har HamKamerun nettopp lurt Julius Cæsar og utlikna, men det er tvilsomt om Brazil tilbyr remis, spesielt nå som dem putta igjen. Altfor mye gult i dette VM-et. Greit nok at det er naturgras på Kontraskjæret, men åssen liv er dette? Her har vi brukt seksogtredve timer i døgnet de siste femti åra på å hate TV som har myrda fotballen. Og hva annet er det vi kaster bort fritida med enn nettopp fjernsynsfotball.

Vålerenga i går

– Vi skal gi jernet og ha en enda bedre høstsesong enn vårsesong.

Sivert Heltne Nilsen

Vålerenga i dag
Kjøpe bussbillett til Skien i Sjappa og kampbillett på nett for normal fotball fredag klokka 19. Praktiske opplysninger om cupkampen mot Odd på klanen.no

Legg igjen en kommentar