Dagboka mandag 23. juni 2014

Feriedagboka er tilbake etter helgen, og selv om det ikke er så mye å melde i Vålerenga-sammenheng, så har vi fått skrapet sammen noe. Toppserie og Oddsenliga om hverandre Damelaget og herrenes andrelag var i ilden søndag. Damelaget dro til Grimstad for å møte amazonene derfra, mens Vålerenga 2 tok imot Harstad IL. For damene … Fortsett å lese «Dagboka mandag 23. juni 2014»

Feriedagboka er tilbake etter helgen, og selv om det ikke er så mye å melde i Vålerenga-sammenheng, så har vi fått skrapet sammen noe.


Toppserie og Oddsenliga om hverandre

Damelaget og herrenes andrelag var i ilden søndag. Damelaget dro til Grimstad for å møte amazonene derfra, mens Vålerenga 2 tok imot Harstad IL. For damene gikk det bra. De seiret 2-1 og hentet med det tre poeng fra sørlandsbyen. Målene ble scora av Mina Kjørum og Johanne Fridlund. Denne seieren ga VIF tre viktige poeng, og dytta jentene opp til en niendeplass med ni poeng etter ni kamper.

Nesten samtidig spilte Vålerenga 2 mot Harstad IL. De gul-sorte fra Nord-Norge viste seg som en litt for stor utfordring for våre unggutter. 67 tilskuere så at Harstad IL tok ledelsen etter 17 minutter. Bare minuttet etter utlignet Riki Alba, men det holdt dessverre ikke. Harstad scoret to i 2. omgang. Tapet ti tross, VIF2 ligger trygt plassert midt på tabellen med 16 poeng.

Diego Calvo-watch
Han er fortsatt i Brasil og skal være der enda lenger enn gruppespillet. Klubben får penger for hver dag han er i VM og nå blir det jaggu meg flere kroner i kassa. Costa Rica har på nærmest sensasjonelt vis kvalifisert seg til sluttspillet; noe som betyr at den daglige pengeoverføringa fra FIFA til Vålerenga varer noen dager ekstra. Det er gledelig for oss, og for Calvo. Dagboka satser på å at han starter neste kamp, og selvfølgelig putter en eller to scoringer.
Og blir solgt for 10-15 millioner etter VM.

Vålerenga i dag
Vi går vår egen befaring på Valle og ser for oss hvordan det blir med stadion der. Vi gleder oss!

En kommentar til «Dagboka mandag 23. juni 2014»

Legg igjen en kommentar