Dagboka fredag 27. juni 2014

Det er faen meg ingen VM-kamp, men det er Vålerenga-kamp! Odd – VIF , NM i fotball I dag skjer større ting enn VM. Nemlig NM i fotball. OK da. Det blir ikke helt det samme. Et VM med fulle tribuner, masse mål og høy energi alle steder. Så kommer vi drassende med noe som … Fortsett å lese «Dagboka fredag 27. juni 2014»

Det er faen meg ingen VM-kamp, men det er Vålerenga-kamp!

Odd – VIF , NM i fotball
I dag skjer større ting enn VM. Nemlig NM i fotball. OK da. Det blir ikke helt det samme. Et VM med fulle tribuner, masse mål og høy energi alle steder.

Så kommer vi drassende med noe som er nesten diametralt motsatt, Odd Grenland fra Skien. Det er som lim vs glidemiddel. Som borrelås vs solkrem. Som fiskegrateng vs chateau briand. Som bæsj vs nugatti.

Men det driter vi i (fin overgang).

Vi er jo Vålerenga. Og det er faktisk viktigere og større enn VM, selv om vi også må innrømme at lagene i VM spiller bedre enn oss. Det driter vi også i. Vi skal bare spille bedre enn Odd.

Rekdal sier på klubbens sider at dersom vi har høyt balltempo blir det bra. At Odd er klassisk 4-3-3 og duellsterke i boksen. Jepp, det blir hardt for våre midtstoppere. På Odd sine sider skriver deres Dagbok (jada…) at bare islendingen vår stoppes så har vi ikke så mye å fare med.

For det første sliter de nok nettopp med det. For det andre sliter de nok med at de glemmer Lindqvist og DFH. Også er de fra Skien, byen alle unntatt P4 glemte. Da sliter de.

På Odd sine sider finner man mye annet rart òg:

  • De har fått seg en elsykkel til administrasjonen. Det er jo en fin måte å sørge for at man ikke kommer i form på en miljøvennlig måte.
  • Anders Rambekk er Kristen idrettskontakt og har tatt med seg sine unger (kremt) på klubbesøk. Sikkert et salig øyeblikk. – Det var kjempe huggelig og til veldig inspirasjon, sier Rambekk til nettsia til Odd. Her tror jeg Anders blander hugz og koz.

Ellers er det like jævlig som før å se at alle tippeligaklubber har samme sidemal, nedtelling og reklamer. Egne farger og noe bakgrunn forandrer ikke på det faktum at det gjør oss alle kjønnsløse og svekket på identitet. Selv om det sikkert er billigere og mer lydig.

Salt, søtt og syrlig:

  • Nettavisens fotballeksperter (som jeg ikke har hørt om før) mener Giancarlo Gonzalez har vært en av VMs beste. Og at det var «synd Vålerenga måtte slippe ham før VM, da han helt sikkert har spilt seg stort opp i verdi». De kan ha et poeng. Vi kunne hatt bruk for han i nåværende form mot Odd. Og han ville nok heller spilt den kampen enn åttendedelsfinale i VM.
  • Fana-talent Mathias Totland (16) er i Vålerengas søkelys ifølge BA.no. Men treneren hans er sikker på at han helst vil ha på seg Branndrakt. – Vi skal bli litt kjent med ham og se på ham. Så får vi se om det er noe vi liker og noe han liker. Slike ting skjer jevnt og trutt, sier Rekdal. Det gjelder kviser, stemmeskifte og fast avføring og.
  • Start fikk bot fra NFF for at supporterne kasta en lighter, snusboks, mynt og kaffekopp. 15 000 kroner kosta det. Da har vi kjapt regna ut at en pizza eller kebab vil koste ca 22 000 kroner, mens et flygel vil ligge på rundt 327 000.- Billigst slipper du unna om du skyter en strikk på linjedommeren. Selv om du treffer får du det for 176.-
  • På mandag var det like før Hafslund kutta strømmen på Åråsen. – Romerikingene hadde ikke betalt en regning på flere hundre tusen kroner. Dette til tross for flere purringer og trusler om stenging, skriver Adressa. Strengt tatt skal ikke vi være for breiale, men Dagboka tar seg råd til en rå latter allikevel:

Muahahahahahahahahhahahahahhahahahhhahahahahahahhahahhahhahahhahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahhahaha!

Legg igjen en kommentar