Dagboka torsdag 19. juni 2014

Å sitte uten PC-lader i Trondheim er ikke verdens undergang, bare nesten Når det gjelder å skrive og publisere VPN-dagbøker kommer iPhone 5 sørgelig til kort. Men det gjør forsåvidt ikke så mye, for i Vålerenga-verden skjer det egentlig ingen ting bortsett fra at innsamlingsaksjonen fortsetter. Nå er det Lillestrøms tur. Fem millioner mangler for … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 19. juni 2014»

Å sitte uten PC-lader i Trondheim er ikke verdens undergang, bare nesten

Når det gjelder å skrive og publisere VPN-dagbøker kommer iPhone 5 sørgelig til kort. Men det gjør forsåvidt ikke så mye, for i Vålerenga-verden skjer det egentlig ingen ting bortsett fra at innsamlingsaksjonen fortsetter.

Nå er det Lillestrøms tur. Fem millioner mangler for å holde fjøsdrifta i gang, det kan du lese mer om i VG-sporten i dag. Første nødtiltak er å selge LSK-hallen og klubbens konferansesenter. Neste skritt kan bli spillersalg. Det kan bli verre å få til, tror vi.

Juniornytt

Hotell 33
Vi veit at noe har skjedd eller holder på å skje på hotell 33, men har ikke peil på hva. Sjekk Facebook-sida til Espen Knudsen:

Vi trenger 2 karer torsdag 19/6 kl 10-1015 for å gå inn med 2 svære Vål’engaflagg på Hotel 33. Anyone?

Vålerenga resten av dagen
Kjøpe opp det som er igjen av bussbilletter til 300 spenn t/r Skien fredag 27. Kun i Sjappa, gjerne på mail til yvonne@sjappa.net

 

 

2 kommentarer til «Dagboka torsdag 19. juni 2014»

Legg igjen en kommentar