Dagboka mandag 16. juni 2014

Tippeligapause betyr rolige Vålerenga-dager. VPN tar derimot ikke helt sommerferie ennå. Vi kan i dag by på en kort, men god dagbok med innslag av 2. divisjon, juniorer, damer og littebittegranne VM. I år så tar vi alt! «Vi» i dette tilfellet er G19-laget. Søndag spilte de 3. runde i NM. Motstanderlaget var Frigg, og … Fortsett å lese «Dagboka mandag 16. juni 2014»

Tippeligapause betyr rolige Vålerenga-dager. VPN tar derimot ikke helt sommerferie ennå. Vi kan i dag by på en kort, men god dagbok med innslag av 2. divisjon, juniorer, damer og littebittegranne VM.

I år så tar vi alt!
«Vi» i dette tilfellet er G19-laget. Søndag spilte de 3. runde i NM. Motstanderlaget var Frigg, og var vel absolutt ikke noe vi kunne kalle «kvalifisert motstand». Unggutta varta opp med scoringsbonanza og de stoppa ikke før det stod 15 mål i deres favør.

Vi kan ikke si annet enn at dette tegner godt for framtida. Vif-fotball.no kan melde at etter søndagens seier så har Vålerenga hele 29-0 i målforskjell på de tre første rundene. Vi må også nevne kampens store spiller: Henrik Udahl. Han putta de fire første måla, og jaggu putta han tre til. Gratulerer, Henrik! Fortsett sånn når du kommer på a-laget, a’!

VIF2 med seier over Lørenskog
Det var ikke bare G19 som gjorde det godt i helgen. VIF2 var jaggu ute etter tre poeng de også. Sola skinte over Lørenskog da Vålerenga kom på besøk lørdag ettermiddag. Og når sola skinner over Enga så virre garrantert bli fest.

Og fest ble det! Vålerenga 2 vant 6-2 over gamlelaget til John Carew, og det var kanskje John Carew som var inspirasjonen til Riki Alba. Gutten scora fire  mål foran 83 tilskuere på Rolvsrud. Vi sender en gratulasjon til Alba også.

Vålerenga Gatefotball
I april ble Vålerenga Gatefotball starta opp. Dette er et lag primært for tidligere rusmisbrukere, og fredag var det duka for kamp mellom Vålerenga Gatefotball og Frelsesarmeen.

Dessverre gikk det ikke helt som planlagt. Frelsesarmeen vant 7-4, men dette er et godt tiltak fra Vålerengas side. Ikke bare gir man folk et tilbud for å fylle dagene sine, men det er også med å vise Vålerenga fra en god side. Og denne gode siden kan være med å få potensielle sponsoerer til å åpne lommeboka.

Diego Calvo-watch
Calvo er sett i Brasil. Han har funnet seg en benk.

Legg igjen en kommentar