Dagboka tirsdag 10. juni 2014

Pinsehelga har vært en tur innom oss, og den har hatt med seg gaver i form av poeng, penger og opplevelser. Innsamling og auksjon Både Klanen og klubben jobber hardt med å få inn penger så klubben ikke går dukken, og i helgen var det to store stunt. På søndag hadde Vålerenga Vertshus auksjon der … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 10. juni 2014»

Pinsehelga har vært en tur innom oss, og den har hatt med seg gaver i form av poeng, penger og opplevelser.

Innsamling og auksjon

Både Klanen og klubben jobber hardt med å få inn penger så klubben ikke går dukken, og i helgen var det to store stunt. På søndag hadde Vålerenga Vertshus auksjon der smått og stort ble solgt. Personer, opplevelser og tran var blant tinga som forsvant.

Les mer om auksjonen på Klanen.no

 http://www.klanen.no/blog/2014/06/auksjonen-var-en-suksess/

I tillegg så gikk Bohemens dagsomsetting fra gårsdagens kampdag rett til innsamlingsaksjonen. Var du der kan du med rette si at du drikker for flere enn bare deg sjæl.

Poeng og opplevelser

Men det var ikke bare innsamlinger og godvær som prega helga. Vi fikk også se noe som vi egentlig ikke har opplevd på en god stund: Vålerenga tar tre poeng på en dårlig dag.

Kjetil Rekdals blårøde armé tok imot Janne Jönssons litt tafate og pjuskete gjeng fra Ålesund. Kampen var ingen høydare, men det kan du lese om i referatet vårt [SETT INN LENKE TIL REFERATET] her.

Det er dog noe vi vil ta med oss videre inn i dagboka. Vi har spilt syv kamper på rad uten å tape. Vi er ubeseira på Ullevaal denne sesongen. Vi har såkalt los på medalje. Dette er skummelt, dette er veldig skummelt.

Men det er ikke bare godt i fotballverden…

For noen kamper er det verre å tape enn andre. En av de kampene er den mot Lillestrøm. Dagboka driter i om det er kvinnefotball eller herrefotball. Fotball er fotball, og det suger hestepung å tape mot flasset fra flisbygda.

Derfor gjør det vondt å se at Vålerengas damelag gikk på en smell mot kjøpelaget LSK Kvinner (eller er det Strømmen?) i gårsdagens seriekamp. Damelaget tapte 0-2, og mer om det vil vi ikke si. Det gjør litt for vondt.

Vålerenga i dag

Vi slikker såra fra tapet mot LSK, vi forbereder oss mentalt for møtet med stedet Gud glemte og Satan forlot – Sogndal – og vi prøver å ljuge litt på enten Vertshuset eller Bohemen.

Legg igjen en kommentar