Dagboka onsdag 11. juni 2014

Dagens dagbok er såkalt fri flyt. Vi skriver litt om Ken Remi Stefan, vi drodler litt om NFF og det fantastiske kampoppsettet ved start og slutt av VM, og ikke minst så gjorde Kathrine Kronkvist comeback i går! Ken Remi Stefan «Streikeberg» Strandberg Dette er muligens historien som ser ut til å gjenta seg. Strandbergs … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 11. juni 2014»

Dagens dagbok er såkalt fri flyt. Vi skriver litt om Ken Remi Stefan, vi drodler litt om NFF og det fantastiske kampoppsettet ved start og slutt av VM, og ikke minst så gjorde Kathrine Kronkvist comeback i går!

Ken Remi Stefan «Streikeberg» Strandberg

Dette er muligens historien som ser ut til å gjenta seg. Strandbergs problem da han var i VIF og som han har nå i Rosenborg er at han ikke spiller for det laget han ønsker å spile for, og som «er best for hans karriere». Strandberg var jo sammen med Singh, Fellah og noen til de som skulle ta over og skyve oss et hakk videre. Samtlige som kom opp hadde store tanker om seg selv og skulle på død og liv ut fordi de var for store for både Vålerenga som klubb og eliteserien i sin helhet. Fellah er i Esbjerg, Singh i lille Molde og Strandberg i styrkerommet til RBK med en ganske lik situasjon som den har var i på Valle.

Den kortvarige, men akk så medieomtalte streiken er avblåst. For Ken Remi Stefan har fått beskjed om at RBK vil gjøre alt som står i deres makt for å kvitte seg med ham i sommer. Vi minner bare på at da situasjonen var noenlunde lik i Vålerenga med ham, så krevde han 400 % lønnsøkning , noe som tvang frem et salg.

Her er hva Kjellsen sa om situasjonen den gangen:

«Klanstalsmann Kjellsen liker ikke at lokale unggutter forsvinner, men begynner å se seg lei på det han mener er agentstyrte spillere med feil selvbilde.

– Hvis de ikke vil skrive ny kontrakt, håper jeg de blir sittende på benken til de fryser rompa av seg. Der må man være knalltøffe. Hvis de ikke vil spille i Vålerenga, får de bare ryke og reise. Jeg har inntrykk av at en del av de unge har et selvbilde noe over middels – som er «høye» på seg selv godt hjulpet av agenter som vil suge ut penger, sier Kjellsen.»

Kjellsen uttalte for øvrig følgende om Ken Remi Stefan:

«- Han forsøkte å selge seg inn som en litt misforstått Lyngdal-gutt som ville være Oslo-gutt, men viste seg likevel som en harry fyr som ønsket seg opp til partysvenskene. Isolert sett er det ikke krise for oss at han ikke passet inn i storbyen, sier Klanens Kjellsen.»

Strandbergs svar kunne man lese på Vålerengas hjemmesider : – Dette er til det bedre for min videre karriere slik det er akkurat nå.

Slik snakker lagspilleren Ken Remi Stefan fremdeles, men Rosenborg visste i det minste at de fikk en egoist som er villig til å gjøre mye for å presse frem et salg.
Nå skal det sies at mens dagboken skrives så driver Ken Remi Stefan å forsøker å slukke sin egen ildspåsettelse, ved å fri til supporterne i bartebyen….Han påstår at han er jævlig stolt av RBK-drakta, og elsker å ta den på seg hver helg. Mulig noen biter på den, men vi regner med at Ken Remi Stefan putter den drakta lengst inni UFF-containeren med en gang han får anledning. Det vil være direkte flaut å ikle seg den dersom du får en ny klubb å spille for….

Serierunde på åpningsdag og finaledag, god timing NØFF?!

Tysk presse ler av oss her oppe på berget. De raljerer er kanskje enda mer riktig. En nasjon som ikke engang klarte å kvalifisere seg til VM via kvalikens enkleste gruppe, presterer å legge full serierunde på VM’s åpningsdag og i tillegg et par godbiter av noen oppgjør på finaledagen. Vi tar av oss hatten nok en gang for vanvittig god planlegging og ikke minst skylder vi NFF en stor takk for å forsøke å skade norsk eliteserie enda mer. Dårlig publikumsoppmøte på kamp sa de? Vel da legger vi kampene i de to neste rundene slik at flest mulig holder seg hjemme, og økonomisk skadeskutte klubber blir enda litt mer skakkjørte.

Kronkvist tilbake for VIF Damer!

Etter et lengre skadefravær er endelig Kathrine Kronkvist tilbake i den deilige blå drakta hu kler så inderlig. Det var i kampen for VIF 2 Damer mot Borgen at comebacket skulle skje, og Kathrine gledet seg stort til å spille kamp igjen. En ting er å komme tilbake, en annen ting er å komme innpå på stillingen 0-0, for så å bidra til en 3-0 seier ved å sette siste målet selv. Briljant! Vi gleder oss til fortsettelsen!

Saftbygda venter i morgen

Vi skal til Sogndal for å hente hjem 3 poeng. Dagbokskribenten regner det som sikkert at vi kommer til å male i stykker det defensive dørgende kjedelige spillet til Sogndal. Men, om bakre firer slipper gjennom Ulrik Flo så er det fare på ferde…Han må stoppes, hardt og kontant…fra første touch på ballen. Kampoppkjøring kommer nok i egen sak.

Legg igjen en kommentar