Dagboka tirsdag 3. juni 2014

Noen ganger må man gå i fortiden for å fortelle om fremtiden, og i fremtiden for å fortelle om fortiden. Vi ser på ting i går, ser på ting i morgen og hviler litt på hva som skjer i dag. I morgen er det fotballkamp! La oss se til morgendagen først. For i morgen skal … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 3. juni 2014»

Noen ganger må man gå i fortiden for å fortelle om fremtiden, og i fremtiden for å fortelle om fortiden. Vi ser på ting i går, ser på ting i morgen og hviler litt på hva som skjer i dag.

I morgen er det fotballkamp!
La oss se til morgendagen først. For i morgen skal lyset skinne over Ullevaal stadion; de gode skal seire over de onde, og lysets riddere skal beseire ondskapen nedenifra. Vi snakker selvfølgelig om Vålerenga mot Lyn.

Om du vil se hele kampen så anbefaler vi, Vålerenga, Klanen og morra di deg å kjøpe billett før kampstart. Gjør du ikke det kan du risikere å stå i kø hele førsteomgang, og det er ikke noe moro.

Billettene er, for å si det i ungdommens språk, «sjukt billige». 150 spenn for å se Vålerenga forlenge seiersrekka mot Lyn er som en donasjon å regne. Bli med å lag litt show, da vel! Du får billetter via Billettservice eller i Sjappa. Vestbredden: Kun i Sjappa! Løp og kjøp!

Gårsdagens dagbok
Kampen mellom Vålerenga og Rosenborg er beramma søndag 13. juli. Dette er tilfeldigvis samme dag som VM-finalen spilles. Noen ville kalle det uheldig, andre ville kalle det en del av den store konspirasjonen mot norsk fotball. Dagboka tilhører førstnevnte kategori.

Dagbokas problem er at vi ikke veit hva klubben tenker. På informasjonsmøtet så ble det sagt fra klubbens side at de skulle «øke informasjonstrømmen ut». Dette håper vi gjelder mer enn bare økonomi. Vi sender derfor en Ghayas Zahid-pasning gjennom NFF-forsvaret til Stig-Ove Sandnes og ser han løpe i bakrommet. Nå har du en målsjanse: Benytt den.

Den eneste reaksjonen fra Stig-Ove hittil er den vi hørte på P1 i halvsøvne i dag tidlig:

– Vi er i dialog med Fotball-Media som sitter med rettighetene, så nå er det bare å vente og sjå

Vålerenga i dag
Har du en kompis som ikke har noe å gjøre i morra kveld? Vel, nå har han noe å gjøre. Du skal nemlig ta han med på Vålerenga – Lyn i morra. Stikk innom Sjappa og kjøp en ny billett – for du har vel kjøpt til deg selv?

Legg igjen en kommentar