Dagboka fredag 30. mai 2014

Selv om det er landskamper denne uka, og dermed ikke noe Tippeliga å glede seg til når Helga banker på, så består dagboka i dag av ting å se fram til. Mer børst, mer ball! Den virkelig store klanshappeningen i fjor var «Børst og ball». Var du ikke der, sa du? Vel, da gikk du … Fortsett å lese «Dagboka fredag 30. mai 2014»

Selv om det er landskamper denne uka, og dermed ikke noe Tippeliga å glede seg til når Helga banker på, så består dagboka i dag av ting å se fram til.


Mer børst, mer ball!

Den virkelig store klanshappeningen i fjor var «Børst og ball». Var du ikke der, sa du? Vel, da gikk du glipp av noe stort. Men fatt mot! I år kommer det en form for en oppussa reprise. Og nå snakker vi ikke om en sånn døll oppussa reprise George Lucas produserte (han skøyt først!), men en upolert og skitten reprise av noe skikkelig gøy. For «Børst og ball skal arrangeres» igjen!


Datoen er lørdag 23. august, og klansstyret lover oss noen skikkelige rakkere av band. Stedet er GSF i Gamlebyen. Det er under Dyvekes bru, og om det blir like morsomt som ifjor så kan ikke dette bli annet enn perfekt vorspiel til Brann-kampen dagen etter.


Les mer om Børst&Ball 2014 på Facebook. Si at du kommer, inviter dine venner!

Fotball i helgen!

Vi skrev i ingressen at det ikke er noe Tippeliga i helgen. Det er helt riktig, men det er noe som er minst like spennende og artig. Toppserien ruller fortsatt selv om mennene spiller landskamper. Selv om det ikke er noe fotball i Vallhall så kan du jo kanskje ta turen til Nordlandshallen og se Grand Bodø ta imot Vålerenga. Kampen går 1. juni og starter 15:30.

Vålerenga i dag

Vi gjør som mange andre og stikker innom Sjappa for å kjøpe kampbillett til matchen mot Lyn. Der finner vi ut at den er stengt pga helligdag (tøys og tull, hellidagen var i går. I dag, fredag, er Sjappa åpen). Så da går vi heller ned til Vålerenga Vertshuset og ljuger litt.

2 kommentarer til «Dagboka fredag 30. mai 2014»

Legg igjen en kommentar