Dagboka torsdag 22. mai 2014

Dagboka på torsdag kom jaggu seint den og. Så da er det viktig at de ikke kommer for tett, slik at du skal få tid til å absorbere all den nyttige informasjonen disse dagbøkene gir…dagens handler i sin helhet om søndagens kamp, byen motstanderlaget kommer fra og nivået vi kan forvente å møte. Skarrepakket – … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 22. mai 2014»

Dagboka på torsdag kom jaggu seint den og. Så da er det viktig at de ikke kommer for tett, slik at du skal få tid til å absorbere all den nyttige informasjonen disse dagbøkene gir…dagens handler i sin helhet om søndagens kamp, byen motstanderlaget kommer fra og nivået vi kan forvente å møte.

Skarrepakket – Vålerenga

Du kan si mye om det helvetes rautende pakket fra vestlandets skam av en by. Men du kommer ikke utenom de fakta som finnes, offentlig og privat, subjektivt og objektivt. Det er dessverre for kongeriket Norge ikke å komme utenom at denne byen finnes på kartet.

Egentlig burde den vært utradert eller gitt bort til tyskerne. De kaller seg selv Hansa-staden, ja mulig de selv synes det er fint, en slags selvopphøyelse i den verste form, men vi andre har heldigvis fått utdelt en viss anelse av logisk og nasjonalsosial tankegang. Hansa-stad, ordet i seg selv er kanskje ikke for de fleste fornærmende. Men hva ligger det i dette? Det nærmeste vi kommer på er tysk nasjonalsosialistisk eim av fiskeslo, kjøpmannskap under bordet med penger ført ut av landet på en sleip måte og et folkeferd som har overlevd på å være underlagt tyske bønder og fiskere som i hvert fall ikke ville landet Norge noe som helst godt.

OK. Hva er det egentlig de bringer til torgs når de skal selge seg selv? BUEKORPS! Fy faen, for et udugelig opplegg. Ikke kan de skyte pil og bue, og ingen av dem vil noensinne bli kvalifisert til å spille i korps. Det er en ustoppelig mengde av bråk, ti ganger verre enn den verste ustemte og fulle gatemusikant vår kjære hovedstad noensinne har opplevd og vil oppleve i kosmisk fremtid. Så hva er greia med buekorps? Joda, det er å gi hele byens vanskeligstilte noe å bruke energien på. Faktum er at hele byen er et jævla buekorps. De er et folkeslag på diagnose, ADHD holder ikke….ta hele forbanna alfabetet i bruk!

I tillegg er de så langt nede at de ikke klarer å finne en jævla bergenser som kan stå frem som supporterleder. Neida, de har Roger, østlending som burde visste bedre. Sannsynligvis har Roger blitt muselurt av en eller annen Nordnes-berte på et tidspunkt…og tror at fremtiden ligger i Bææææææærgen…..stakkars jævel.
VPN synes det fint at Rikard Norling takket nei til Vålerenga og heiste fanen høyt i Bææææææærgen. Vi skal vinne serien sa han…..Rikard. Stakkars ynkelige svenske, han visste ikke bedre. Han trodde han kom til en by, et lag og en institusjon. Det eneste han kom til var det siste, en institusjon….bedre eller mindre bedre kjent som en sosialpsykologisk studie i vanskjøtt selvinnsikt og evne til å se seg selv i speilet.

Årets utgave av Brann-laget er unormalt svakt. De har ikke prestert verken hjemme eller borte. Men det er dumt å la seg lure av slikt, for det er nettopp mot mindre gode lag vi sliter med å få til gode resultater. Her er det full skjerpings som gjelder, for vi skal ha med tre poeng hjem. Noe annet vil faktisk være tragisk.

Lykke til på søndag kjære Vålerenga, dere har bare en ting å gjøre….fei driten under stadion i Bergen, de er ikke verdt gresset som forsøker å gro i en by som fremdeles forsøker å bortforklare at de er eiet av landet Norge. Sett skapet på plass!

Legg igjen en kommentar