Dagboka onsdag 21. mai 2014

Dagboka kommer brutalt forsinka, men den kommer godt. Akkurat som Ibsen. Denne ettermiddagen skal omhandle litt hockey, litt fotball og en oppfordring fra Klanen. Året rundt med Vål’enga!Vålerenga skal som kjent være med i Champions Hockey League og i dag blei gruppene trekki. Hockeykrigera skal møte partysvenskene og han grinete Tollefsen i Färjestad, noen østerrikere … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 21. mai 2014»

Dagboka kommer brutalt forsinka, men den kommer godt. Akkurat som Ibsen. Denne ettermiddagen skal omhandle litt hockey, litt fotball og en oppfordring fra Klanen.

Året rundt med Vål’enga!
Vålerenga skal som kjent være med i Champions Hockey League og i dag blei gruppene trekki. Hockeykrigera skal møte partysvenskene og han grinete Tollefsen i Färjestad, noen østerrikere fra Vienna Capitals og en gjeng diplomatiske sveitsere fra Zürich. Det er altså duka for flotte oppgjør på Jordal, samt tre ganske greie utenlandsturer.

Zürich er for øvrig laget vi egentlig skulle møtt i 2000, om Storhamar ikke hadde lagt seg mot London Knights. VPN gleder seg veldig og det gjør du også.

Fotballen er fortsatt grønn!
Fotballen befinner seg fortsatt i en status der man må høre på alt av tilbud på spillere. Nå kommer det danske Tipsbladet med nyheter om at danske Esbjerg «snuser rundt på Ullevaal». I samme artikkel kommer det fram at de syns Nicolai Høgh spilte godt og at de leter etter en midtforsvarer.

Kanskje det kommer et bud på godeste Høgh i løpet av sommeren?

Klanen vil drikke øl med deg!
I kveld er det styremøtet i Klanen, og i den anledninga vil styret gjerne fortsette med såkalt «styrepils». Opplegget er veldig enkelt: Klanen har styremøtet sitt på Vålerenga Vertshus, og når det møtet er ferdig sånn i 19-20-tida så vil styremedlemmene gjerne drikke lønn med deg, og deg, og deg.

Benytt sjansen, da vel! Ta en pils med et styremedlem. Spør ham om innsamlinga, om hvordan det er å være i styret eller snakk bare litt slarv med ham. Vålerenga Vertshus, en gang mellom 19 og 20.

Legg igjen en kommentar