Dagboka tirsdag 20. mai 2014

Dagens dagbok skal handle om uavgjort, en som stakk av med en bil, kamptidspunkt og litt innsamling. Mye av det man forventer av dagen derpå altså. Uavgjort mot BittelillestrømVi skal ikke dvele for mye ved gårsdagens 2-2-kamp mot de gulsvarte, men noe må vi ha med. For de var jo utgjort at vi skulle slippe … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 20. mai 2014»

Dagens dagbok skal handle om uavgjort, en som stakk av med en bil, kamptidspunkt og litt innsamling. Mye av det man forventer av dagen derpå altså.

Uavgjort mot Bittelillestrøm
Vi skal ikke dvele for mye ved gårsdagens 2-2-kamp mot de gulsvarte, men noe må vi ha med. For de var jo utgjort at vi skulle slippe inn mål i sluttminuttene. Leder 2-1, er breiale på tribunen og har spillere som du ser er slitne. Da går det som det gikk, og vips så setter inn en gulsvart inn et mål vår Langer i buret hadde problemer med.

Nå viser det seg at Ørnen ikke er helt seg selv om dagen, men vi tror ikke det var det utslagsgivende i går. Det er heller påfallende at bortelaget får lov til å nærmest løpe/hoppe gjennom Vålerenga-spillerne, mens når en av våre vinner dueller så er det avblåsning. Lillestrøms svar på Frankensteins monster er visstnok en veldig fin fyr, og derfor får han også lov til å bruke albuer og whatnot i dueller. Fin fyr! Heldigvis scora han for oss.

Kamptidspunkt som ikke henger på greip
I forlengelsen av kampen i går må vi også nevne dette med kamptidspunkt. Hvilke glupe hoder fant ut at man skulle spille fotballkamp 18:00 på en mandag? 18:00. På en mandag. De vil visstnok ha flere folk på kamp, men da må tv-kanaler og fotballtopper jaggu vise det i handling også. 

I en sesong da vi ikke skulle ha mandagskamper så har Vålerenga spilt fire av årets ti kamper på mandager.

Mannen som stakk av med en bil
Vi kan ikke forlate gårsdagens kamp helt. For tror dere ikke at det var en fyr som klarte å stikke av med en bil også? Vi gratulerer han fyren som vi ikke husker hva heter med å treffe tverrliggeren fra midtsirkelen.

Mannen som stakk av med en bil
Mannen som stakk av med en bil

 Innsamlinga ruller videre

Vålerenga trenger jo som kjent penger. I går kunne du gi penger til folk som gikk rundt med bøsser, i tillegg så kunne du gjøre som denne dagbokskribenten: Sende penger via SMS hver gang Vålerenga scorer. I går så ble det to scoringer, og da ble det også to SMS-er med teksten ENGA til 2434.

Om penger kan også gis via viervalerenga.no eller du kan legge inn bud på signerte bilder. Har du lyst på et signert bilde av Herman Stengel kan du f.eks. legge inn bud her. Eller er du av typen som liker keepere så kan du legge inn bud på signert Michael Langer-bilde.

Vi er på vei mot målet, men veien er lang – og det er fortsatt et stykke igjen.

Vålerenga i dag
Vi tar en rolig kveld på Bohemen, og venter på at bussene ruller avgårde mot helgens kamp mot Brann.

Legg igjen en kommentar