Dagboka onsdag 14. mai 2014

Lyn i 3. runde? Svaret kommer klokka 10. Innsamlinga går så det uler. Før middag i går var 1,4 mill notert. Vi har trua på å nå målet på 5 mill. Gi mer her. Cupens neste runde er satt opp og offentliggjøres på NFFs sider klokka 10. Tredje mannerunde og andre damerunde. Vi håper intenst … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 14. mai 2014»

Lyn i 3. runde? Svaret kommer klokka 10.

  • Innsamlinga går så det uler. Før middag i går var 1,4 mill notert. Vi har trua på å nå målet på 5 mill. Gi mer her.
  • Cupens neste runde er satt opp og offentliggjøres på NFFs sider klokka 10. Tredje mannerunde og andre damerunde. Vi håper intenst på Lyn som slo Bærum 4-3 i forrige runde. Ellers ligger xxx, Ullensaker/Kisa og Grorud i den lille haugen av sannsynlige motstandere.
  • Ikke ta det som gitt at denne dagboka oppdateres, men undere har skjedd før. F5 gir svar.

 

 

Legg igjen en kommentar