Dagboka tirsdag 13. mai 2014

Ishockey og rekruttfotball. Ikke mye, bare lite. Det er ikke tirsdag for ingenting. Svenske forstår ikke vraking av seg selv NTB melder om at en svensk målmaskin ikke får forlenget kontrakten sin i Oilers – Dette kjennes som en dolk i ryggen. Hvorfor klubben har ventet helt til nå med å gi meg beskjed, aner … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 13. mai 2014»

Ishockey og rekruttfotball. Ikke mye, bare lite. Det er ikke tirsdag for ingenting.

Svenske forstår ikke vraking av seg selv
NTB melder om at en svensk målmaskin ikke får forlenget kontrakten sin i Oilers

– Dette kjennes som en dolk i ryggen. Hvorfor klubben har ventet helt til nå med å gi meg beskjed, aner jeg ikke. Det kom som lyn fra klar himmel, sier Martin Strandfeldt til Rogalands Avis.

– Vi snakker om den spilleren som har betydd mest for klubben individuelt. Det var en ekstremt tøff avgjørelse, men vi gjør det fordi vi tror det er det beste for klubben, sier sportsdirektøren Higson i Oilers

Svensken mener han hadde fortjent en verdig avslutning, i stedet for å bli «pisset på» ved å bli bedt om å pakke og dra.

VPN mener egentlig ikke så veldig mye om dette, men siden det er tirsdag og nyhetstørke bryr vi oss litt mer enn normalt. Generelt fryder vi oss over at en scthøgg blogghore føler seg pissa på, for det andre noterer vi oss at han er den eneste med vagina som har vunnet bøtta for senior herre i hockey og at han er mest kjent for å økse ned en Vålerenga-spiller i hodet etter Vålerenga-spilleren hadde putta i en finalekamp i 2013 og at han derfor bør være persona non grata på Jordal.

Vi regner med å se den pissvåte målmaskinen på Joral i Lørenskog-drakt neste sesong.

Tap mot bånnlaget
VIF 2 gikk på en smell i Finnsnes i går. 148 tilskuere så hjemmelaget vinne fortjent 2-1

– Det handler om gjøre det vi har blitt enige om og om å følge kampplanen. Det gjorde vi ikke i dag og da er vi ikke bedre enn at Finnsnes kan slå oss, sier trener Aleksander Olsen til vif-fotball.no

Resultatet var langt fra noen bombe for de innfødte, i forrige uke ble Finnsnes som det beste laget slått ut av cupen av Tromsø etter straffekonk. Vålerenga falt ned til fjerdeplass i Oddsenligaen avd 4, 3 poeng bak Follo som topper. Neste kamp er mot Skeid i Vallhall søndag kl 18

Sør Arena 16. mai
Bussene ruller fredag klokka 10. Vertshusbussen fra Vertshuset og Bohembussen fra Bohemen. Påmeldingsinformasjon her.

Vålerenga i dag
Diego Calvo tatt ut til Costa Ricas VM-tropp

Legg igjen en kommentar