Gabardinmannen gir 1000 kroner

Alle har hatt seg med et søskenbarn fra Gjøvik, alle har en onkel i Amerika, men bare Vålerenga har en snill onkel Tor Olav i London som dobler verdien på penga våre. Hvert jævla innskudd dobler han. Er du av dem som hater kapitalister har du mulighet til å la en av dem blø skikkelig. … Fortsett å lese «Gabardinmannen gir 1000 kroner»

Alle har hatt seg med et søskenbarn fra Gjøvik, alle har en onkel i Amerika, men bare Vålerenga har en snill onkel Tor Olav i London som dobler verdien på penga våre. Hvert jævla innskudd dobler han. Er du av dem som hater kapitalister har du mulighet til å la en av dem blø skikkelig. Selg huset, bikkja og bilen og tving Tor Olav til å ta en skikkelig millionsmell.

Vårt Besiktas

Vi lå under 3-0 til pause og de jubla på stadion i Istanbul, rundt fjernsynene i Trondheim, Bergen og på jordene rundt Åråsen. Vålerenga var slått, eventyret var over. Da reiste vi oss og viste bønda at det aldri er over, før vi sier det er over. Nå kan eventyret være over, Vålerenga står på konkursens rand og bønda fryder seg igjen. Denne gangen er det opp til deg og meg! Denne kampen kan VI avgjøre, dette er VÅRT Besiktas!

 

1000 spenn er ingenting

For 1000 spenn får du ikke nok vodka på polet til at du kan drikke Bergen trivelig en helg. For 1000 spenn får du ikke nok pencelin til å redde kølla etter en kveld på «byen»i Tromsø. 1000 spenn er ikke mer enn hu du raska over i Trondheim bruker på hårfjerning bare på overleppa i måneden. 1000 spenne er ikke mer enn det en livredd bøffel bruker på taxi når han rømmer hjem fra hovedstaden. 1000 spenn er ikke mer enn det biltjuva fra Drammen får for bilstereoen din på Bragenes Torg.

1000 spenn er ingenting, men akkurat nå er det forskjellen på alt eller ingenting for klubben. Du redder ikke bare Vålerenga, du redder en viktig del av livet ditt. La den neste 1000-lappen du bruker bety noe, for deg og for alle!

 

Vårt landbruksoppgjør

Våre 1000 spenn til Vålerenga sikrer at vi overlever, sikrer at det også de neste 100 åra går busser fra hovedstaden til verdens utposter. Disse turene er viktig for bygdenorge også. En ting er vårt blotte nærvær på kampene, men tenk på alle de gangene vi går på en smell på de lokale grendehusa før kampene. Alle veit at en av alkoholens skumleste skadevirkninger er at den kan oppgradere selv den tjukkeste budeie til den vakreste fotomodell i løpet av noen små timer. Den effekten har genreddet mange bygdesamfunn og takket være alkohol og Vålerenga blir det av og til i bygdenorge født ett og annet barn som verken ligner på ordføreren eller bussjåføren i bygda. Gi 1000 spenn og genredd bygdenorge!

 

Vår snille onkel i London

Alle har hatt seg med et søskenbarn fra Gjøvik, alle har en onkel i Amerika, men bare Vålerenga har en snill onkel Tor Olav i London som dobler verdien på penga våre. Hvert jævla innskudd dobler han. Er du av dem som hater kapitalister har du mulighet til å la en av dem blø skikkelig. Selg huset, bikkja og bilen og tving Tor Olav til å ta en skikkelig millionsmell. Enten det, eller så sender du bare en varm takk for millionene han drysser over klubben vår.

 

Ja, men noen har skylda

Ja, noen har sikkert skylda, men tror du Drillo brukte tid på å fordele skyld i garderoben i Istanbul. Tror du Kjellebass var i tvil om han med dødsforakt skulle kaste seg inn i duellen med keeper når han gålla? Tror du spillera som hinka rundt med kramper de siste 10 minutta lurte på om de skulle gidde siden noen hadde skylda for 3 baklengs i første omgang. Vi er der vi er, og da må heller gjøre det vi kan, for å komme dit vi vil. Et løp, et skudd er ofte nok til å avgjøre en kamp, nå er det din jobb å avgjøre kampen for overlevelsen. Ett kontonummer, ett beløp og en overføring gir Vålerenga 2000,- per 1000-lapp.

 

Si det, mene det, gjøre det

Jeg skjønner at du ikke mener alt du synger på kampa og det skal både du, landets hester og bondejenter være glad for. Men akkurat «Vålerenga, du er min rellion, en av en million», det er faktisk mer enn bare ord.

 

Kampen for å overleve som klubb er vårt Besiktas, vis bønda at det faen ikke er over 31. august. Det som er vårt liv og tampenes verste mareritt skal leve evig! Begge deler er verdt mer enn 1000-lappen fra Gabardinmannen som er på veg til Valle, sender du én også?

 

Takk for at du bryr deg!

2 kommentarer til «Gabardinmannen gir 1000 kroner»

  1. [….]..og takket være alkohol og Vålerenga blir det av og til i bygdenorge født ett og annet barn som verken ligner på ordføreren eller bussjåføren i bygda.». HAHAHA!! Fantastisk 🙂

Legg igjen en kommentar