I går krasjet vi Fredriksens bursdagsfest, i dag krasjer vi Viking

John Fredriksen fikk ubedt besøk av Vålerengasupportere i går da han feiret bursdagen sin. I dag mønstrer vi på Ullevaal. Vålerenga, over alt og over alle! John Fredriksen, 70 år To fulle busslaster dundret lørdag inn på tunet til John Fredriksen. Celina Midelfart filmet ustanselig og Kjell Inge Røkke gliste og rakte tommelen i været … Fortsett å lese «I går krasjet vi Fredriksens bursdagsfest, i dag krasjer vi Viking»

John Fredriksen fikk ubedt besøk av Vålerengasupportere i går da han feiret bursdagen sin. I dag mønstrer vi på Ullevaal. Vålerenga, over alt og over alle!

John Fredriksen, 70 år

To fulle busslaster dundret lørdag inn på tunet til John Fredriksen. Celina Midelfart filmet ustanselig og Kjell Inge Røkke gliste og rakte tommelen i været da Vålerengas supportere rullet ut banner med teksten «Grattulerer med da´n, a» mens bluss brant og røyken la seg tungt over Bygdøy.

Det var bluss, berusende ord, sommer og sol.
Det var bluss, berusende ord, sommer og sol.

Å finne gaver til en mann som har alt er ikke lett, men hettegenseren med Oslos byvåpen er ettertraktet og blitt sjelden etter at kommunen nedla omsetningsforbud på den. Heldigvis kan´ke vi stoppes så en slik genser ble overrakt jubilanten. Det ryktes at stuntet ble verdsatt og garantert er det at turen var både lystig å fin. Dessuten fikk alle hver sin øl.

Panten fikk vi beholde også.

Flere bilder fra bursdagen på www.grydis.no

Viking skal stoppes

Mer forunderlig enn at Vålerenga ligger på tabellens fjerdeplass er det at Viking ligger foran oss. Hvordan det gikk til forstår få, men det varer ikke ut denne dagen. Joda, Viking har ikke tapt så langt i år men alt har sin ende. Det stemmer også at fjorårets kamp mot siddisene på Ullevaal endte 2-2 vi har ikke slått dem siden april 2012.

Tidligere resultater spiller allikevel ingen rolle. Kortene er delt ut på nytt og Vålerenga har fått en og annen trumf denne gangen. Blant annet Vidar Ørn Kjartansson og godt humør.

Ta med cash 

Ikke bare kjemper Vålerenga på gress, det er og en kamp mot tom pengekasse. For å avhjelpe situasjonen er det derfor fantastisk om du lugger med deg en ekstra bekjent og drar vedkommende opp på tribuna. Ved å fylle betongen viser vi alle at vi bryr oss om dette rakleverket av en klubb. Vi viser verden at grunnmuren er dønn solid selv om takpappen er litt fillete.

Supportere vil og surre rundt stadion før kamp med bøsser hvor det er mulig å legge fra seg en slant. Sedler er alltid en fordel, mynter er jo forferdelig tungt å bære på for innsamlerne.

Bli med på festen, la oss slå Viking.

Sammen.

 

En kommentar til «I går krasjet vi Fredriksens bursdagsfest, i dag krasjer vi Viking»

Legg igjen en kommentar