Elverum i 2. runde

NFF har satt opp Vålerenga mot Elverum i cupen. VPNs mann håper på en stor oppreisning fra den grufulle 1992-sesongen da vi tapte 3-0 i Elverum og 0-4 på Bislett mot dette laget. Kampen på Bislett er den eneste kampen jeg noensinne har sett med min far fra Elverum. Vi kjørte til kamp sammen. Så … Fortsett å lese «Elverum i 2. runde»

NFF har satt opp Vålerenga mot Elverum i cupen. VPNs mann håper på en stor oppreisning fra den grufulle 1992-sesongen da vi tapte 3-0 i Elverum og 0-4 på Bislett mot dette laget.

Kampen på Bislett er den eneste kampen jeg noensinne har sett med min far fra Elverum. Vi kjørte til kamp sammen. Så den sammen og jeg gikk hjem igjen. Hadde behov for helt andre ting enn å sitte på samme klode som den hoverende ikkefotballinteresserte mannen.

Selv den dag i dag, hvis Vålerenga skulle gjøre det bra, og jeg kan sveve noen dager, så får jeg bare slengt i trynet «åja, men hvordan gikk det egentlig mot Elverum?»

For meg er dette nå årets viktigste kamp. De skal klås, flås og sendes til en sånn skrulling som stopper ut dyr slik at vi kan selge hele laget til skogbruksmusset og kan brukes til holde de to utstoppede bjørnene med selskap.

Føkk Skogbruksmuseet!
Føkk Lovens lange arm statuen!
Føkk Alexis!
Føkk Domus!
Føkk Elvis!
Føkk Bulgaria!
Føkk grustaket!
Føkk Hernes!
Føkk den nye brua!
Føkk den gamle brua!
Føkk gangbrua!
Føkk rådhuset!
Føkk Elverumsdagene!
Føkk Steinbua!
Føkk Oskars!
Føkk Jakt og fiskedagen!
Føkk Terningmoen!
Føkk Bast!
Føkk Elgstua!
…og…
Føkk hele Elverum!

4 kommentarer til «Elverum i 2. runde»

  1. Vålerenga unngikk såvidt nedrykk i 1992. Så spør jeg var du ikke med far din på Bislett 3/10 1993? Vålerenga vant 3-0 mot Elverum og rykket opp, Elverum rykket ned! Forøvrig vant Vålerenga bortekampen 11/7 mot Elverum 2-0!

  2. Elverum rykket i 2012 opp i Adecco ligaen, rykket ned igjen i 2013. Vålerenga 2 spilte i samme pulje som Elverum i Oddsen ligaen, 2.divisjon i 2012. 0-0 på Elverum 5/5, retur i Vallhall 5/9 Vålerenga 2-Elverum 5-1! Har den gamle faren din fortrengt det og?

  3. I 1997 møtte Vålerenga Elverum på bortebane, i 1.runde, og vant 3-0.
    Senere gikk vi hele veien, og vant kongepokalen etter 4-2 i finalen mot Strømsgodset. Ære være…

Legg igjen en kommentar