Dagboka onsdag 30. april 2014

Kom igjen, Enga ! Med seier i Sarpsborg hadde det vært duket for årets første ”seriefinale” på Ullevaal i morra, men slik gikk det altså ikke. Vålerenga tryna så det sang i forrige runde mens Godset slingra videre i seiersrekken. Pen odds på gutta våre, forresten, tre ganger innsatsen om Enga vinner. Ellers er dette … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 30. april 2014»

Kom igjen, Enga !

Med seier i Sarpsborg hadde det vært duket for årets første ”seriefinale” på Ullevaal i morra, men slik gikk det altså ikke. Vålerenga tryna så det sang i forrige runde mens Godset slingra videre i seiersrekken. Pen odds på gutta våre, forresten, tre ganger innsatsen om Enga vinner. Ellers er dette en kamp mellom to tapere, to av landets mest upopulære lag på sponsormarkedet, lagene uten hovedsponsor. Ikke veit vi hva galt Godset har gjort bortsett fra å rappe gull fra RBK, men for Vålerengas del er det opplest og vedtatt at det har med manglende omdømme å gjøre. Ja, sånn snakker bankvesen og energiselskaper, for omdømmesvikt er noe dem veit alt om i de kretsene. Nei, sannheten er nok verre enn som så. Manglende sponsorinteresse avspeiler bare det vi nekter å innse: norsk toppfotball fenger ikke og er uinteressant for de aller fleste bortsett fra dem som liker det og de er i veldig mindretall i forhold til folketallet. Akkurat som i andre land, for eksempel England. Etter forholdene kan det likevel bli forholdsvis folksomt på Ullevaal 1. mai selv om ingen av tilskuerne får se logoene til kjente og kjære støttekontakter. Tidligere på dagen samles vi på valen under fanene Vi vil ha hovedsponsor nå og Morten Stokstad må gå.

Det er opplest og vedtatt at Godset tar seg av poengene, men sånn går det nemlig ikke. Ikke hvis Zahid lykkes med stikkerne til Kjartansson og motsatt og vi får fart på venstresida vår igjen. Vi minnes 6-1 på Marienlyst for halvannen måned siden, men da var det bare trening. Tenk hva det kan bli når det er alvor! Detta har vi trent på! VPN-tipset: Tidvis leikestue og 3-2

Ellers ser vi fram til videre utvikling av tegnspråket. Hvilke fingerpek kan vi vente oss fra Jørgen Horn? Hvordan håndsrekning skal vi gi Jarl-André? Vidar Ørn flyr høyt og signerer med svaletegnet sitt et par ganger. Følger Reka opp? Vi veit han kan. Faktene da det skvalpa over for Eirik Bakke i sin tid er en klassiker. Vi gleder oss.

2 kommentarer til «Dagboka onsdag 30. april 2014»

Legg igjen en kommentar