Dagboka mandag 28. april 2014

Blåmandag er et uttrykk for en litt traurig start på uka, men for oss Vålerenga-supportere kan det fort være det stikk motsatte. I dag ser vi sørover mot Sarpsborg 08 og venter på at klokka slår 19:00. Når sola skinner over Enga – vil det alltid værra fest I kveld er det altså duket for … Fortsett å lese «Dagboka mandag 28. april 2014»

Blåmandag er et uttrykk for en litt traurig start på uka, men for oss Vålerenga-supportere kan det fort være det stikk motsatte. I dag ser vi sørover mot Sarpsborg 08 og venter på at klokka slår 19:00.

Når sola skinner over Enga – vil det alltid værra fest

I kveld er det altså duket for Sarpsborg 08 – Vålerenga. Været skal visstnok være bra, og sola står allerede høyt på himmelen og varmer opp tribune, folk og bane. I den anledning kan det jo være greit å se litt på hvordan det har gått før.

Disse to laga har møtt hverandre seks ganger tidligere. I alle fall i den formen Sarpsborg 08 eksisterer i nå. Vålerenga har aldri gått beseira av banen mot Sarpsborg 08. Fem ganger har det endt med seier til de som spiller i den vakre blå drakta, og en gang har det endt med poengdeling. Det kan være greit å nevne at den ene poengdelinga, den har kommet på Sarpsborg stadion.

Vålerenga stiller med denne troppen:
34. Gudmund Kongshavn, 30, Michael Langer, 2 Niklas Gunnarsson, 3 Ruben Kristiansen, 4 André Muri, 5 Rasmus Lindkvist, 6 Simon Larsen, 7 Daniel Fredheim Holm, 8 Sivert Heltne Nilsen, 10 Vidar Ørn Kjartansson, 11 Morten Berre, 14 Herman Stengel, 17 Ghayas Zahid, 19 Christian Grindheim, 21 Alexander Mathisen, 22 Diego Calvo, 36 Mathias Blårud, 38 Fitim Kastrati

Høgh er fortsatt skadet, det samme er visstnok Hirschfeld.

NIFS.no mener at det er 39% sjanse for Vålerenga-seier, 29% sjans for uavgjort og 31% sjans for at Sarpsborg 08 tar alle poenga.

Selv tror vi at Bojan scorer, men at det ikke gjør så mye fordi vi allerede leder 3-0.

Vålerenga i dag

Vi spiller seriekamp mot Sarpsborg, nyter sola før vintern kommer (for vintern kommer) og så gleder vi oss til å finne ut hvor vi reiser hen i neste cuprunde.

Legg igjen en kommentar