Seriestart med bakoversveis

Vålerenga ble tatt fullstendig på senga. De hadde en plan, men glemte den i garderoben. Molde – Vålerenga 2–0 (2–0) Tippeligaen 1. runde – Aker Stadion – 28.03.2014 – 8.875 solgte billetter Vålerenga best uten ball – de var nesten aldri nær kula. Molde eide kampen fra første til siste spark. Tomålstapet var nærmest et … Fortsett å lese «Seriestart med bakoversveis»

Vålerenga ble tatt fullstendig på senga. De hadde en plan, men glemte den i garderoben.

Molde – Vålerenga 2–0 (2–0)
Tippeligaen 1. runde – Aker Stadion – 28.03.2014 – 8.875 solgte billetter

Vålerenga best uten ball – de var nesten aldri nær kula. Molde eide kampen fra første til siste spark. Tomålstapet var nærmest et lite ran, en femmålsseier til Molde hadde ikke vært ufortjent.

For Molde var kampen som å tørke seg i raua med silkeskjerf; de hadde kanskje håpet på litt friksjon og motstand, men den gang ei.

Vålerenga var mildt sagt under pari, men grunnen til at det gikk som det gikk var rett og slett at Molde var altfor gode på det raske plastgresset. Innsatsen til Vålerenga var likevel bedre enn mye av det vi så i fjor. Vi bokfører dette som et aldri så lite arbeidsuhell, om vi tar feil betyr det at Vålerenga er i sumpa i hele år og i 1. divisjon neste sesong.

For spillernes skyld avstår vi fra spillerbørs. Det gutta trenger aller minst nå er negative impulser. Om røkla løfter seg opp mot Kjartansons, Heltne-Nilsens og Grindheims nivå, kan det bli ålreit på Ullevaal mot Glimt søndag. Kongshavn er fremdeles kongen i kassa, selv om han burde redda frisparket fra Vorren som ga 1-0 etter halvspilt førsteomgang.

Vi var alle enige om at det ble en lang tur hjem.

Kampfakta

Mål: 1–0 Vegard Forren 22′ , 2–0 Bjørn Bergmann Sigurdarson 29′
Gule kort: Niklas Gunnarsson 9’ og Daniel Berg Hestad 67’
Dommertrio: Tom Harald Hagen assistert av Dag Roger Nebben og Jan Erik Engan

Vålerenga 4-3-3: Gudmund Taksdal Kongshavn – Niklas Gunnarsson, André Muri, Simon Larsen, Ali Iqbal (Alexander Mathisen fra 46’) – Herman Stengel (Christian Grindheim fra 46’), Sivert Heltne Nilsen, Morten Berre – Daniel Fredheim Holm, Vidar Ørn Kjartansson, Rasmus Lindkvist (Fitim Kastrati fra 76’)

Molde 4-4-2: Nyland – Linnes, Hovland, Forren, Flo – Mostrøm, Berg Hestad, Singh (Hoseth fra 84’), Elyounoussi – Sigurdarson (Høiland fra 81’), Gulbrandsen (Chukwu fra 71’)

Les også: Tøff start på årets Tippeliga (vif-fotball.no)

Legg igjen en kommentar