Dagboka onsdag 2. april

Vi lanserer i dag «Under lupen» hvor vi ser på en av motstanderens spillere. Dessuten ser vi på tidligere Vålerengaspillere og selvsagt hockey. Det er i dag det skjer, så kom det ombord!   Alt avgjøres i dag Seriemester Vålerenga har latt Storhamar være med på leken i sluttspillet. Etter å ha dominert mjøslaget som … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 2. april»

Vi lanserer i dag «Under lupen» hvor vi ser på en av motstanderens spillere. Dessuten ser vi på tidligere Vålerengaspillere og selvsagt hockey. Det er i dag det skjer, så kom det ombord!

 

Alt avgjøres i dag

Seriemester Vålerenga har latt Storhamar være med på leken i sluttspillet. Etter å ha dominert mjøslaget som det alfalaget vi er det nå likt i antall kamper. Det vil si at de som vinner i kveld får spille finalekamper. Og det blir selvsagt Vålerenga.

Kampa mot Storhamar er virkelig klassiske i norsk hockey og lagene har hatt mange og tette oppgjør. Dagboka synes det skal være slutt på tette oppgjør. Vi forventer å se det samme laget på isen som i seriefinalen mot Åj Lars. Ikke konkret i lagoppstilling, men i innstilling. Kjempe hele veien, dele ut noen karameller og generelt forsure motspillerne. Klarer vi det kommer seieren av seg selv.

Media har tatt helt av. I går flytta TV2 sitt sportstudio til Jordal og i dag var sjefen for Klanens hockeygruppe, Espen «Selveste» Bjørnseth på Østlandssendingen hvor han ble intervjuet i 5 minutter. Kort oppsummert slo han fast at Vålerenga bedriver distriktspolitikk som har latt Storhamar få 3 hjemmekamper.

Storhamar ass…laget fra Hamar, bygda som mest av alt minner om Andeby. I Andeby er alle fettere eller onkler mens alle på Hamar har samma bestefar. Det skulle vel gi omlag samme fordeling av onkler/fettere.

Hvordan du i det hele tatt har tenkt tanken på å gå glipp av dette er over Dagbokas fatteevne. Kom det ombord, kjøp billett allerede nå og vær på Jordal i god tid før pucken droppes 19:00.

 

Panzer og Jalland fiksa kamper

Etter drømmekarrierer i Vålerenga reiste Panzer og Jalland til Russland for å trappe ned. I dag er begge to i VG hvor de forteller om sine erfaringer som russiske lagspillere. De kan fortelle om at korrupsjon og kampfiksing var helt standard og Panzer var sågar med på å bestikke dommeren i forbindelse med en UEFA-cupkamp:

– Vi hadde noen vanvittige seiersbonuser i Europa, 12.000 dollar. Før kampen sier denne spilleren at hver av oss skulle gi 3000 dollar av bonusen til dommeren, slik at vi vant.

Panzer var med på betale, men var såpass forbanna over dette at han hylte, skreik og knuste speil i garderoben etter kampen.

Gjerrigknark.

 

Supportertreff på Valle

Lørdag klokka 10:30 er det oppmøte på Valle for å minne spillerne på at sesongen er i gang og første hjemmekamp, mot røkla, er på søndag. I fjor var dette en alvorlig suksess hvor spillerne hadde god tid og Rekdal fortalte litt om hva vi kunne forvente oss i tiden som kommer. Etterpå rusler du selvsagt ned for et glass på Vertshuset. 13:00. Dit kommer også Rekdal og noen spillere, og selvsagt er Espen «Snakkes» Knutsen konferansier. Han har lova å ha på Ålesundjakka si fordi han har tapt så mange veddemål.

 

Under lupen

Velkommen til denne spalten hvor vi titter nærmere på en av motstandernes profiler. Denne gangen er det Tommy Høiland som nylig ble leid ut til Lillestrøm fra Molde. Hvorfor vi velger å se på ham? Fordi han er fullstendig ute av kontroll på den sosiale plattformen twitter. Og det må påpekes.

Vi starter stille og rolig med mannens presentasjon av seg selv. Der står det at han spiller fotball for Molde, samtidig med at han gleder seg til å spille på Åråsen.

Skjermbilde 2014-04-01 kl. 00.00.13
Hva med når han gikk til Molde? Det gleda han seg skikkelig til, det skulle bli gedigen mulighet til å ta steg som spiller og person. Den muligheten kan han umulig ha forvalta godt når han har havna i Lillestrøm.

Også gleder han seg selvsagt til å spille foran Norges beste supportere på Åråsen. Vi kommer 17. august.
Skjermbilde 2014-03-31 kl. 18.36.43

 

Om Tommy kan det også sies at han er veldig opptatt av urin. Han føler seg stadig pissa på, men gir også uttrykk for at det ikke er lett å bli pissa på.

Skjermbilde 2014-03-31 kl. 18.40.29

 

Skjermbilde 2014-03-31 kl. 18.41.44

 

Nå er du i Lillestrøm. Det vil si at følelsen av å bli pissa på vil være konstant og du får garantert god trening i det etterhvert så det føles lettere.

Humor er viktig for Tommy, og han kan komme med fine bilder på hvordan han ser verden omkring seg. Som da han skulle til frisøren og ble tilbudt lærlingeklipp.

Skjermbilde 2014-03-31 kl. 18.39.11

 

Selvsagt er det greit at en lærling opererer hjertet ditt. Det er jo ikke slik at en kirurg under opplæring stiller ved operasjonsbordet helt uten forkunnskaper. Eller veileder ved sin side.

Det er jo smarte folk med utdanning vi snakker om her, ikke fotballspillere.

Når man er så velformulert og aktiv i sosiale medier som Tommy hender det selvsagt at man bommer litt. Som da Tommy skulle beskrive sin fremtidige klubb.

 

bilde

 

Tommy, her er vi helt enige med deg. Lillestrøm er en drittklubb og sånn sett vil du nok finne deg til rette relativt snart.

Koz og klemz.

 

Vålerenga i dag

Eneste som står i hodene våre er kampen mot Storhamar. Før og etter kamp er vi selvsagt på Vålerenga Vertshus.

 

Legg igjen en kommentar