Dagboka onsdag 26. mars 2014

Endelig litt bevegelse i stadionsaken. Endelig snart slutt for Storhamar. Endelig fotballstart. Og endelig et konstruktivt forslag mens vi venter på hovedsponsoren Vålerenga Stadion ? Stor dag i morgen. Nei, vi tenker ikke på forutsigbar seier i Hamar. Det er mer usikkert enn som så, og langt viktigere: Byrådet behandler og fremmer stadionsaken torsdag. Neste … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 26. mars 2014»

Endelig litt bevegelse i stadionsaken. Endelig snart slutt for Storhamar. Endelig fotballstart. Og endelig et konstruktivt forslag mens vi venter på hovedsponsoren

Vålerenga Stadion ?

Stor dag i morgen. Nei, vi tenker ikke på forutsigbar seier i Hamar. Det er mer usikkert enn som så, og langt viktigere: Byrådet behandler og fremmer stadionsaken torsdag. Neste runde er i Plan- og byutviklings- komiteen. Så i Bystyret. Trolig i junimøtet.

Hovedsponsor =Oslo ?

Det har kommet inn et benkeforslag på Twitter om at til vi har en generalsponsor på plass bør vi bruke =Oslo på drakta!! Det er lokalt, det er veldedig og det er verdt det. God publisitet for klubben. Tiltredes!

Finaleklart i morgen ?

Bare en kamp igjen før Vålerenga er klar for finalen, men Men Morten Ask advarer mot å tro at den fjerde seieren kommer av seg selv når lagene møtes i Hamar OL-Amfi i morgen og sier til Aftenposten:

– Vi må opp til Hamar for å gjøre drittjobben. Vi må ikke tro vi er så veldig gode. Vi må være skjerpet. Klarer vi det skal vi ta livet av denne semifinaleserien og sørge for at vi får litt ekstra hvile.

Laget fikk litt ekstra hvile i går også, i midtperioden. Det skulle ikke mer til enn å slippe seg litt ned så klarte Storhamar både å skåre og skape litt spenning i kampen. Men ellers var det leikestue, særlig i siste periode. 6-1 i går skal repeteres i morgen.

Les også: Så jævla enkelt. Igjen!  (klanen.no)

Vertshusbussen kjører torsdag 27.3. Avreise kl. 16.30 fra Vålerenga Vertshus. Pris: 200,-  Påmelding til Nina ved tekstmelding til telefonnummer 91755725.

Glem medaljekampen – det blir gøy likevel !

Ekspertene er ganske trygge på at medaljekampen 2014 er vålerengafri sone. Dag Riisnæs mener sitt her:

Dag Riisnæs tror ikke på medaljer i år (vpn)

VPN mener litt forskjellig, vi ser medaljer som en mulighet – ikke en nødvendighet. Vi tar kamp for kamp og gleder oss over at gutta gir oss mange morsomme stunder og overraskende seire. Og sviende triste tap. Men så lenge de gir det de ikke alltid ga før, nemlig alt, er vi fornøyde.

Vi lurer på hvilke eksperter vi skal velge nå når tabellen og tippeligaen 2014 er avgjort i de fleste avisene. Valget faller på dittOslo.no. Selv om de ikke levner oss de største mulighetene tar de Enga på alvor.  dittOslo oppsummerer eksperttips og gir deg mulighet til å tippe åssen det går:

Les: «Ekspertene»: Vålerenga blir nummer ni (dittOslo.no)

 

signering i sjappa vif leksikonVålerengaleksikon

Nytt forsøk, nye sjanser i Sjappa lørdag. Leksikonet er trykt kun i 300 eksemplarer – bare 100 usolgte bøker igjen. Første mann til mølla.  Alle som har forhåndsbestilt leksikonet må hente det innen 10. april – så sant du husker navnet ditt får du boka i Sjappa uten å vise fram bekreftelse på bestilling.

Lørdag signerer forfatteren leksikonet mellom klokka 12 og 14.

Leksikonet inneholder fakta og statistikk om alle nåværende og flere utgåtte idrettsgrener. Hoveddelen av leksikonet omhandler fotball. Leksikonet forteller også  historien til Vålerenga fotball i kortversjon.

Et helt nødvendig oppslagsverk for alle som elsker Vålerenga. Et must for alle som lager Vålerenga-quiz.

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar