Dagboka tirsdag 25. mars 2014

Dagens dagbok mangler bare god gammaldags analsex på  kunne kalles et litterært kinderegg. Jeg mener Vålerenga fotball er en god ting, Vålerenga Ishockey er en god ting legger du til analsex, som heller ikke er helt feil, ja da er du der. Kos deg kjære leser, men ikke skyld på dagboka om du er fra … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 25. mars 2014»

Dagens dagbok mangler bare god gammaldags analsex på  kunne kalles et litterært kinderegg. Jeg mener Vålerenga fotball er en god ting, Vålerenga Ishockey er en god ting legger du til analsex, som heller ikke er helt feil, ja da er du der. Kos deg kjære leser, men ikke skyld på dagboka om du er fra Hamar og våkner opp med sår stump i morra, sår stump er en vanlig bivirkning for landsens gutter etter en røff kveld i hovedstaden!

 

Håkkei

Vi nærmer oss starten på slutten av sluttspillet. Vålerenga leder semifinalene 2-0 over Storhamar, og i kveld skal det enda en spiker i den gule kista. Dragedreperne fra Oslo øst skal igjen svinge sine sverd i Jordal Amfi. Vi anbefaler selvfølgelig at alle tar turen dit. Skal vi tro forhåndsomtalene fra vif-hockey.no kan det bli en riktig så gøy aften.

 

Fotball

Etter oppvisninga mot Örebro på søndag så har det vært litt stille. Kanskje like greit, vi vil jo ikke at gutta på Valle skal få altfor mye selvtillit. Vi supportere veit nemlig hva som skjer når den situasjonen inntreffer.

Vi kan derimot begynne å glede oss til tur, kamp, tre poeng og en eim av råtne roser. Molde på fredag høres ut som en herlig tur. Bare husk at siste fly fra kysttettstedet hjem til Oslo går før kampen har starta. Anbefalt hjemreise er selvfølgelig buss.

 

Fotball i utlandet

Denne dagbokisten har de siste dagene tilbragt late dager i København. Danskene er i full gang med vårsesongen av serien, så søndag kveld ble benyttet til å bevitne FC København mot Randers. La det være klart: Parken er et praktanlegg. Dessverre så er det en stadion uten sjel. Å være på fotballkamp i Parken er litt som å se fotball på Lerkendal; hjemmepublikummet er kun glade ved scoringer – resten av tiden er de dørgende stille. Dog, de er ikke helt stille. De har en liten kjerne med ”hardcore” fans som hopper, spiller tromme og klapper i hendene sine.

Det som derimot var storveis var prisnivået på billettene (160 danske kroner). Nesten midt på langsida, ganske høyt oppe. I tillegg kunne man selvfølgelig kjøpe øl, pølser og annet snop til en rimelig penge. Hvorfor nevner vi dette?

Vi nevner dette fordi VGs Knut Svegaarden mener at den eneste måten Vålerenga kan komme seg opp og fram på her i verden er å komme seg ut på egen stadion.  I egen stadion kan vi bestemme prisnivået selv, vi kan kanskje få servering og vi kan rett og slett laga vårt eget show.

 

Vålerenga i dag

I dag skal du på Jordal for å se Storhamar bli sendt hjem med halen mellom beina etter å ha tapt mot Vålerenga.

Du skal også se om du er en Vålerenga-supporter i Stockholm som har lyst til å sitte på med faren til Rasmus Lindqvist til Molde. Les mer om det på Klanens hjemmesider.

Legg igjen en kommentar