Dagboka mandag 24. mars

Deilige dager for Vålerengasupportere! Hockey-NM går sin gang med semifinaler mot bønda. Og denne uka er det serieåpning mot Molde. 2-0 i kamper så langt til Vålerenga er akkurat slik det skal være. Når du spiller hockey mot folk fra en klubb som kaller seg Storhamar, så veit du at du må ha på et ekstra … Fortsett å lese «Dagboka mandag 24. mars»

Deilige dager for Vålerengasupportere!

Hockey-NM går sin gang med semifinaler mot bønda. Og denne uka er det serieåpning mot Molde.

2-0 i kamper så langt til Vålerenga er akkurat slik det skal være. Når du spiller hockey mot folk fra en klubb som kaller seg Storhamar, så veit du at du må ha på et ekstra utstyr for beskyttelse.

Neseklype. Det lukter dritt, det er dritt og det forblir dritt. Sorry bønder, men det er klin umulig å pusse en bæsj blank. Med supportere som har en ting felles, nemlig slektskap, så blir det om mulig enda verre. For

på Hamar er nemlig alle i slekt.

Det hjelper dessverre ikke at et par større bedrifter har valgt å slå seg ned i denne sumpa av et sted, for å kunne dra nytte av distriktsmessige støtteordninger. Når man må spille hockey mot slike så er det ekstra deilig å gjøre pinen så kort som overhodet mulig. Derfor blir det store forventninger om nok en seier på Jordal tirsdag, slik at våre iskrigere og klansmedlemmer kan konsentrere seg om å omgås skikkelige folk igjen.

Bronse til damene

Det gjorde jo heller ingen ting at damene vant hockeybronse i helgen med 8-0 over Storhamar. Tre mål av Josefine Biseth Engmann kan også nevnes.

Rekruttseier og nydelig generalprøve mot Örebro

Våre fotballspillere fikk som kjent en deilig treningsøkt mot Fredrikstad i Valhall. Det styrker vissheten om at VIF2 nok engang skal gjøre livet surt for de øvrige lagene i serien. Her var det mye positivt å hente, selv for Rekdal som ikke ledet laget i denne kampen. Han hadde nok allerede stilt inn siktet mot Sverige og Örebro.

Planen var klar, her skulle det gjennomføres en skikkelig kamp. De siste brikkene skulle på plass for sesongpremiere i serien på Røkkeløkka til fredag. Herregud så deilig å vinne nok en treningskamp (seier 2-1 etter scoringer va Vidar Ørn Kjartansson og Rasmus Lindkvist), der våre står opp for laget og nekter å tape. Nettopp det har det vært lite av de siste sesongene, og vi krysser fingra for at gutta nå har skjønt at de må være med fra fløyta går og til dommeren har bestemt seg for å blåse av kampen.

Innsats er det vi vil ha, og vi er rimelig sikre på at om gutta er villige til å blø for drakta så er faktisk også supporterne villige til å tilgi noen tap. Vi registrerer at en del medier tipper Vålerenga på 9.plass i år. Mulig de har rett, i så fall er det jævlig bra tippa.

Vi trur at vi havner lenger opp på tabellen, med tanke på at vi har den flotte posisjonen «underdog» i år. Det er en veldig fin posisjon, ikke minst fordi våre motstandere ikke har sett et hakk bedre ut enn oss denne vinteren. Heller tvert i mot. Vi ønsker ikke å si så mye fint om Stabæk, sånn bortsett fra at det er rimelig fint at de slår RBK 3-2 i siste treningskamp før seriestart. Det plasserer RBK akkurat der de bør være, under pari. Vi satser på at de forblir der.

Vålerenga i dag

Tenke på hvordan du skal komme deg til Molde innen kl 19.00 på fredag.

En kommentar til «Dagboka mandag 24. mars»

  1. Og for oss med litt avvikende interesser:

    I sin første eliteseriesesong klarte Vålerenga å ende opp på andre plass! Det betyr at vi er kvalifisert for Europacup!

    I sjakk. Så det er ikke intellektet det står på. Vi håper på et tilsvarende resultat i herrefotball, damefotball og ishockey! Minst 🙂

    Fark

Legg igjen en kommentar