Dagboka fredag 21. mars 2014

I går slo Vålerenga Fredrikstad og ankom LaManga. I dag spiller Vålerenga mot Storhamar, i morgen mot Avaldsnes og til søndag spilles det mot Örebro. Videre rapporteres det om en spiller som ikke har fått lønn. Men så har den samme spilleren fått lønn allikevel. Dette er den hektiske tiden på året. Trekk pusten så … Fortsett å lese «Dagboka fredag 21. mars 2014»

I går slo Vålerenga Fredrikstad og ankom LaManga. I dag spiller Vålerenga mot Storhamar, i morgen mot Avaldsnes og til søndag spilles det mot Örebro. Videre rapporteres det om en spiller som ikke har fått lønn. Men så har den samme spilleren fått lønn allikevel. Dette er den hektiske tiden på året. Trekk pusten så skal Dagboka ta vare på deg og oppklare. 

1-0 mot planken

I går var Fredrikstad på bytur for å trene litt mot Vålerenga i Vallhall. Den kampen vant Oslos stolthet som i stor grad var representert av unggutter som får skryt av Kjetil Rekdal, den samme Rekdal som ikke leda laget denne kampen. Men han var der og han var fornøyd. Han kunne og fortelle at Hæstad måtte av banen på grunn av trøbbel med hælen.

Hæstad, vi savner deg. Bli bra!

 

Damene til Spania

Mens herrene gjorde sakene sine reiste damelaget til La Manga for litt oppkjøring. Kamper skal spilles mot Avaldsnes og Arnar Bjørnar. Første kamp er allerede lørdag mot Avaldsnes.

Dagboka er litt forbanna for at vi ikke blei invitert med, men sånn er det. Vi er glade for at vi er invitert til date på jevnlig basis med laget i tiden som kommer. For du har vel kjøpt sesongkort du også?

 

Første semifinalekamp i kveld

Hockeyfredag har kommet og for å feire dette på Jordal tar Storhamar turen. 19:00 starter årets første semifinalekamp i sluttspillet.

Storhamar er liksom erkefienden nummer 2. Først og fremst er det Furuset, men de telles ikke lenger. Egentlig telles ikke Storhamar lenger heller, så både Lørenskog, Åj Lars og Sparta kjemper nå om å få være Vålerengas erkefiender men de glemmer her at Stjernen og er en erkefiende. Nå telles jo ikke Fredrikstadlaget lenger heller, der har det jo blitt tynne greier.

Sånn er det når du er karen med største laksen i dusjen, alle vil ha en bit av deg.

Nå er jo ikke Dagboka veldig opptatt av hvem som er erkerivaler, VPN er tross alt en sportsblogg ikke rosablogg, så la oss se på det sportslige. Lagene møtt hverandre 5 ganger og av disse kampene har Vålerenga vunnet de fire siste gangene. Dette om vi skal tro klubbens sider, og det skal vi jo.

Vi har dermed statistikken på vår side og blir overraska om Storhamar gidder å møte.

 

Örebro, hvem?

Før et heftig søk på nett trodde Dagboka at Örebro er et dansk lag. Det er de ikke, de er svenske og spiller i Superettan. Du veit en liga er rå når den har kvalitetsstempelet «super» og vi tror derfor dette er en knakende fin motstander før alvoret starter om en uke.

Til Örebro er det drøye 4 timers kjøring og siden kampen starter 14:00 vil vi tro dette er en feiende flott søndagstur for deg og din familie. Da kan du lugge med litt billig porr og smågodt i samme slengen, bare husk at Systembolaget er stengt siden det tross alt er søndag. Jævla kommunistland.

 

Lønna til Brooks

GET-ligaen er ikke som andre ligaer. Her er det mye surr med papirer og slikt. Sist ut er trenden om spillere som er spilleberettiget av forbundet men mangler arbeidstillatelse. (xxx) ser ikke forskjell på forbundets regler og norske lover. Norsk lov straffes av myndighetene, mens forbundet ikke ser på om lovverket er fulgt når de gir spillere lisens. Dermed kan heller ikke forbundet straffe klubber som bryter norsk lov, men er innenfor hockeyens regelverk.

Klinkende klart?

Ikke for (xxx), klubben kjent for å bedrive sine kamper fra skrivebordet i fotballen har nå overført dette til hockeyen. De forlanger nemlig at Tønsberg trekkes poeng fordi Vestfoldingene har benytta spiller uten arbeidstillatelse. Vanskelig dette med forskjell på hockeyens regelverk og Norges lover…

Hva pokker har så dette med Brooks å gjøre? Jo, Brooks har heller ikke arbeidstillatelse, men har arbeidet for Vålerenga. Dette synes Aftenbladet, Stavangers svar på avisa The Sun, har lagd sak på dette og spurt Brooks om han har fått lønn. Til dette svarer Brooks «nei». Så spør man klubbdirektør Kjær om det samme, han svarer «ja».

Om ikke annet er Aftenbladets journalister, Lars Fisketjøn, Stig Nilssen og Kristian Kvendseth, nøye og spør Brooks en gang til om han har fått lønn. Da svarer Brooks «nå har jeg sjekket, og det stemmer at jeg har fått lønn». Til tross for dette klarer Aftenbladet å publisere saken. For et opplegg.

Driten Aftenbladet produserer krever tre utdanna journalister med lønn. Driten Dagboka produserer krever en faglært sveiser uten lønn.

Dagboka vinner.

 

Vålerenga i dag

Quiz på Bohemen, men den rekker du ikke. Du må nemlig varme opp på Vertshuset før du raller deg til Jordal. Der må du være i god tid før 19:00.

Det har Loffen sagt.

 

 

Legg igjen en kommentar