Dagboka torsdag 20. mars 2014

Omdømme, treningskamp og hockeytrøbbel Trøblete omdømme i alle retninger Det snakkes mye om omdømme i alle bauger og kanter for tida. Alle har en mening om temaet virker det som, og næringslivsavisene er svært på når det gjelder dette. Vi har jo erfaring (ganske dårlig erfaring) med omdømmesaker de siste åra, og som et resultat … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 20. mars 2014»

Omdømme, treningskamp og hockeytrøbbel

Trøblete omdømme i alle retninger

Det snakkes mye om omdømme i alle bauger og kanter for tida. Alle har en mening om temaet virker det som, og næringslivsavisene er svært på når det gjelder dette. Vi har jo erfaring (ganske dårlig erfaring) med omdømmesaker de siste åra, og som et resultat av dette trakk Nordea seg som hovedsponsor. Mange har ment mye om det, så akkurat det lar vi ligge. Men, VPN har et forslag til klubbens eminente markedsavdeling:

Nå er det slik at DNB har fått et ganske frynsete omdømme. Vi snakker om feite bonuser til sjefer og ansatte, heftige utbytter til eier(e) og ikke minst alt for høye renter på lån og skammelig lave renter på innskudd, nettopp for å feite opp bonusjævlenes allerede velfylte kontoer. Hva om vi sa opp sponsoravtalen med DNB på grunn av dårlig omdømme? Det hadde vært noe det stod respekt av! Men vi skjønner at vi fantaserer, det er bare torsdag og vi er ikke på fylla enda…men tygg litt på den,

Fett oppslag på førstesida i landets aviser: «Omdømmeklubben» Vålerenga sier opp avtale med DNB på grunn av elendig omdømme og synkende merkevareverdi! Vi hadde kommet til å le hele veien til banken…

Treningskamp mot Fredrikstad

Gutta spiller i Valhall klokka 13.00 i dag. På laget skal mye unge krefter få prøve seg mot et Fredrikstad som har slitt med omdømmet…overraska over at vi klarte å putte det inn her også?
VPN tror at dette tas som en ren treningsøkt og at det kan være verdt å følge unggutta (pluss noen gamle ringrever som støttekontakter enten ved å møte opp i Valhall eller du kan se kampen her: VIF Fotball eller her: dittOslo

Laget er som følger:
Marcus Engebretsen, Nima Danai, Anders Plassen, Simen Olavsen, Mathias Blårud, Joachim Thomassen, Ali Iqbal, Kristofer Hæstad, Herman Stengel, Rasmus Lindkvist, André Muri, Alexander Mathisen, Fitim Kastrati, Ghayas Zahid, Rino Falk Larsen, Dodou Gaye, Riki Alba, Moussa Njie, Diego Calvo

Trøbbel og utfordringer i hoyckeyleiren

Den observante leser, blogger, tvitrer eller generelt hockeyinteresserte fikk raskt med seg at våre to kanadikkere ikke hadde arbeidstillatelsen i orden. Kjær gikk i møte med UDI og la seg langflat og beklaget det hele veldig raskt, og vi er ikke snauere enn at vi kan tilgi det. Resten av hockeynorge var på fra første sekund, og æreskjelte både VIF Hockey, Kjær og forbundet. Frisk / Asker og Oilers var ikke sene på de ekle labbene sine og sendte brev og e-poster i hytt og gevær for om mulig å få tilsendt seriegullet og eventuelt videre spill i sluttspillet. De klaget å at ikke VIF Hockey hadde lest reglene, men glemte i forbifarten å lese reglene selv…

Ved innsending av søknad til KHL tror vi at Kjær og VIF Hockey står foran et skifte av arbeidsplass. Trolig vil det være så mange utlendinger inn og ut av et slikt lag at det bare er å søke om kontorplass hos UDI. De er sikkert behjelpelige med lav leie og rask saksgang. Det siste er de jo velkjent for i utlendingssaker.

VålerengaleksikonDagen brennhete tips

Jarle Teigøy har begått et eksklusivt Vålerenga-leksikon som lanseres mandag 24.mars:

Lanseres i Sjappa samtidig med drakta. Leksikonet er trykt i kun 300 eksemplarer og det er kun 100 usolgte bøker igjen. 200 kroner. Første mann til mølla.

Forfatter og VIF-statistiker Jarle Teigøy vil signere leksikonet mellom kl 17.00 og 19.00 mandag sammen flere A-lagsspillere.

Leksikonet er et supplement til jubileumsboka ”Heia Vål’enga!” og inneholder fakta og statistikk om alle nåværende og flere utgåtte idrettsgrener. Dermed er alle lagidretter gjennom tidene representert i leksikonet. Hoveddelen av leksikonet omhandler fotball. Vålerenga Fotball er den eneste klubb (idrettsgren) i VIF som har vært aktiv i alle 100 år, og statistikken omhandler derfor hele tidsperioden. Leksikonet forteller også historien til Vålerenga fotball i en kortversjon.  Et helt nødvendig oppslagsverk for alle som elsker Vålerenga. Et must for alle som lager Vålerenga-quiz.

Inntektene går i sin helhet til Vålerenga Bredde.

Denne dagbokskribenten er allerede på vei til Sjappa!

Legg igjen en kommentar