Dagboka tirsdag 18. mars 2014

En rolig tirsdag, og ei dagbok som skal handle om Rekdal, Bohemen og en dæsj med Tippeligatips. Litt som parkvesenets eventyrblanding der altså. Alle tipper Tippeligaen Som seg hør og bør trekker alle de store avisene de seksten lagene opp av en hatt og plasserer dem på tabellen sånn de tror Tippeligaen ender. Dette er … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 18. mars 2014»

En rolig tirsdag, og ei dagbok som skal handle om Rekdal, Bohemen og en dæsj med Tippeligatips. Litt som parkvesenets eventyrblanding der altså.

Alle tipper Tippeligaen
Som seg hør og bør trekker alle de store avisene de seksten lagene opp av en hatt og plasserer dem på tabellen sånn de tror Tippeligaen ender. Dette er egentlig ikke særlig interessant, men plutselig så dukker det opp noen morsomheter.

I sesongstarten, før første spark på ballen er tatt, så må det være lov å glede seg over andres potensielle elendighet. 2014-elendigheten skal visstnok Lillestrøm stå for. Nettavisen tipper dem på 14. plass, Lars Tjærnås og 100% Fotball tipper dem på 13. plass og det gjør jaggu VG også. Siden ingen av de nevnte har nevnt Vålerenga ennå regner vi med at de har oss på førsteplass. Det har vi, nemlig.

Rekaften på Bohemen
Neida, det er ikke sjømatfestivalen som har inntatt verdens beste sportspub. Det er Kjetil Rekdal som tar med seg et knippe utvalgte på supportertreff på Bohemen. Seansen begynner 18-ish og varer til 19-ish. Hele greia er lukka for media, og du må være medlem av Klanen for å få det med deg.

Skal man basere seg på de forrige treffene så blir det løs snipp, morsomheter fra Rekdal og freidige spørsmål fra distriktspolitisk talsmann Morten Nydal.

I tillegg kan du sende inn spørsmål du gjerne vil ha svar på av Rekdal. Måten du gjør det på er så enkel at det burde renne inn med spennende utfordringer. Bare send MortenN en mail, skriv spørsmålet ditt i den – og signer gjerne med noe hyggelig. For eksempel navnet ditt. Så får du kanskje svar på det du lurer på også.

Vålerenga i dag

Kjøp sesongkort for neste hockeysesong. Frem til 30. april får du det for 1000 spenn. Om du er 15 år eller yngre får du det for 500 spenn, men billigst er det å være familie. 1 voksen og 2 barn får se alle kampene på Jordal for 1200 spenn.

Ikke noe å lure på med andre ord.

Legg igjen en kommentar