Dagboka fredag 14. mars 2014

Håkkien drar i langdrag, fotballen banker på døra og det blåser i biffen Det er fjorten dager til avspark i Molde og bare 40 plasser i Bohembussen. Løp og kjøp. Påmelding hos Yvonne i Sjappa. Les mer om Klanens turopplegg 2014:  – Det går alltid en buss Sagaen om isfolket Vi skulle gå ut og … Fortsett å lese «Dagboka fredag 14. mars 2014»

Håkkien drar i langdrag, fotballen banker på døra og det blåser i biffen

Det er fjorten dager til avspark i Molde og bare 40 plasser i Bohembussen. Løp og kjøp. Påmelding hos Yvonne i Sjappa.

Les mer om Klanens turopplegg 2014:  – Det går alltid en buss

Sagaen om isfolket

Vi skulle gå ut og drepe matchen, og det gjorde vi. Etter 39 sekunder var den gamle Tiger’n dau som en sursild og vi kunne ta det rolig de neste hundre år. Ingen i Vålerenga ønsket å spelle mer enn fire kamper, faktisk var det ingen som ønsket å spelle mer enn tre, i motsetning til liket fra Asker som friskna til midtveis og fikk forlenget galgenfristen til solefall på Jordal Amfi i morra. Dropp klokka fem.

Fotball og sånt

Samtidig som pøkken droppes på Jordal blåses andre omgang i gang på gamle kunstgress i Drammen. DittOslo streamer fotballkampen fra klokka 1530 på denne linken

I følge Dagsavisen forleden har Vålerenga vunnet alle sine treningskamper i år. Vi stiller oss derimot litt skeptiske. Vi tviler også på at Vålerenga vinner i morra, for allerede etter seks treningskamper ser laget unektelig dødt ut.
– De har jo nesten ikke puls, sier laglege Rosenlund om A-lagsspillerne.

Tidligere Godset-trener, Dag Eilev Fagermo, rykker opp som brennhet kandidat til neste sesongs Paradise Hotel. TV2-sporten serverte søknaden hans onsdag. Temaet var Jan Gunnar Solli:

Fagermo i fjor: «Han er over the hill»
Fagermo i år: «Det har ikke jeg sagt, jeg mente han var over the hill som høyreback»

Fagermo i fjor: «Han har en ovenfra og ned-holdning”
Fagermo i år: «Det har ikke jeg sagt, jeg mente…uh uh uhm supporterne…uhm…det hadde vært mye verre om han var glemt»

Ja, det er mye som tyder på at norsk fotballs svar på Iselin fra Paradise Hotel har tatt mediekurs hos Graff i Skiforbundet, man kan ikke gjøre annet enn å takke mannen for at han er norsk fotballs mest ufrivillig morsomme fargeklatt.

Mens vi venter på mere moro fra Paradais-Dag, koser vi oss med denne:

Vi sier som Iselin: – Veldig bra at teknologien har kommet så langt at man slipper å bruke hummer som sex-leketøy.

Ha en nydelig biff- og blowjob dag!

Foto: klanen.no

Legg igjen en kommentar