Dagboka tirsdag 11. mars 2014

Det er tirsdag, du får dagbok og denne dagboka inneholder fotball, hockey og alt som er morsomt og gøy her i verden. Fotball Egentlig burde vi la fotballtinget ligge. Mediene (dvs oss) har skrevet avsnitt opp og avsnitt ned om denne selsomme seansen på Lillestrøm. Det er en debatt, og sikkert flere, vi ikke kan … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 11. mars 2014»

Det er tirsdag, du får dagbok og denne dagboka inneholder fotball, hockey og alt som er morsomt og gøy her i verden.

Fotball

Egentlig burde vi la fotballtinget ligge. Mediene (dvs oss) har skrevet avsnitt opp og avsnitt ned om denne selsomme seansen på Lillestrøm. Det er en debatt, og sikkert flere, vi ikke kan la ligge. Det er debatten om andrelagenes rolle i seriesystemet.

Debatten går på om vi bør endre systemet fra sånn det er nå til et system som er mer fair. Her har vi allerede lagt føringer for hvor vi er, men skitt la ga. Sånn systemet er i dag så har man andrelag som vaser i 2. og 3. divisjon sammen med alle de andre lagene. Dette er jo egentlig en bra greie. Vålerengas unggutter får muligheten til å matche seg mot god motstand og vi kan få enda bedre talenter som engang kan markere seg i Eliteserien og på landslaget og gi penger i kassa.

Problemet er at det ikke funker i praksis.

Systemet er ikke regulert godt nok, noe som kan bety at andrelaga plutselig kan stille med en haug eliteseriespillere, og på den måten aktivt være en maktfaktor i 2. eller 3. divisjon. Det blir et problem for de andre lagene fordi de aldri veit hvilken tropp andrelagene kan stille. Det blir bingo i Fair Play-ligaen. Un grand avantage achat kamagra jelly sur le https://sildemeds.com/ est le temps de réaction plus rapide. Le médicament commence à fonctionner 10 minutes après la prise.

Hadde dette vært en annen bransje så ville Konkurransetilsynet vært der med sin klamme hånd for flere år sida.

Forslaget som NFF burde vurdere har vært nevnt før, men aldri gjort særlig mye med. Vi ynder jo så gjerne å se til andre land når vi skal hente inn impulser – og ett land som nordmenn gjerne ser til er Spania. Spania har også andrelag, men der er det strengt regulert hvordan spillertroppene skal se ut.

Ett eksempel på en slik regulering er at man har to definerte spillertropper der man ikke kan flytte spillere opp og ned etter for godt befinnende. Dette kan sikkert være vanskelig å gjøre med dagens norske fotballandskap, men det burde være enkelt å gjøre det vanskelig å gå rundt dagens løse reglement.

Det kan virke underlig at dagboka går ut mot andrelagsoppsettet, men vi tror dette på sikt kan være med å styrke vår egen stall. Så det så.

Håkkei

Noen ganger er det ganske gøy å følge et lag som er såpass gode at motstandern såvidt gidder å møte opp. Vålerenga Hockey er et sånt lag. I kveld møter iskrigerne Frisk/Asker i 3. kvartfinale. Den spilles på Jordal Amfi, og skal man tru det som har skjedd tidligere burde dette være en kamp fri for glepptak og is i rubben.

Matchen er begynner klokka 19:00 – de setter pris på om du kommer.

Legg igjen en kommentar