Dagboka onsdag 12. mars 2014

Ishockeygutta sov i første time i går, men de våkna etterhvert. Men markedsavdelinga i Vålerenga sover fremdeles: Ingen tegn til ny hovedsponsor på den  nye drakta Fra 0-4 til 5-4 Det er aldri over før det er over. Det gjelds for alt fra opera til ishockey. Det skjønte ikke Frisk, de slutta lenge før den … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 12. mars 2014»

Ishockeygutta sov i første time i går, men de våkna etterhvert. Men markedsavdelinga i Vålerenga sover fremdeles: Ingen tegn til ny hovedsponsor på den  nye drakta

Fra 0-4 til 5-4

Det er aldri over før det er over. Det gjelds for alt fra opera til ishockey. Det skjønte ikke Frisk, de slutta lenge før den feite dama sang. På den annen side, hockeymatcher begynner med første periode, mens Vålerenga stilte til start først midt i andre. Fire-null i fleisen før Vålerenga våkna og Frisk sovna. 5-4 til vårs først halvannet minutt før slutt. Om å gjøre å gjøre det spennende.

Om det skulle gå gæernt i Askerhallen regner vi med at alt er på skinner igjen på Jordal lørdag. For sikkerhets skyld er den femte kvartfinalen utsatt en time til klokka 17 så gutta rekker fram til start om det blir nødvendig med en femte kamp for å skli til semifinalen.

Tobias Lindstrøm var Vålerengas beste i går. Se og hør hva han sier om kampen på VIF Hockey-TV

 

Les også: Seier etter massiv snuoperasjon

Valgets kvaler

Avspark Godset-Enga på Marienlyst Gamle Gress lørdag klokka 16. Vil du ha med deg den kampen må du droppe Jordal klokka 17. Det er derfor det kalles dropp. Det beste er selvsagt at kampen droppes og at Frisk-Asker avslutter sesongen på hjemmebane i morra.

Vi dresser oss opp i kule klær

2014-drakta presenteres på klubbens sider i dag. Vakkert, men holder det til å bli kåret som Tippeligaens vakreste for fjerde gang på rad?

Den nostalgiske røde jubileumsstripa er fjernet fra brystet og den mørkere blåfargen er tilbake. Konge. Ingen krage å brette opp a la Cantona, V-stilen er tilbake.  V for vinn.

Vinne gjør vi ikke i år. Men vi vinner tilbake hjertene. Det er det som gjelds, medaljene får andre ta seg av. Dette blir sesongen der Vålerenga igjen er en ekte underdog, ikke den oppskrytte ballongen som skuffa oss sesong etter sesong under Martin.

I år blir det liv! Det er ikke så nøye med plasseringa til slutt, det blir bare jævlig gøy i en god del kamper underveis. Vi gleder oss allerede og venter i spenning på nytt om Molde-turen om 16 dager. Følg med på klanen.no

Vålerenga i dag

Gregorsmesse. Blåser det sønnavind blir det et godt år. Et lite drypp fra takskjegget gjør det enda bedre. Gras gror under snøen. Kunstgras sier ikke primstaven en dritt om.

Foto: Allkopi/Digitalsport

Legg igjen en kommentar